Vietnamin matkailu kasvoi 16 prosenttia vuodessa, tavoitteena on saavuttaa 20 miljoonaa turistia vuonna 2020, sanoo Vietnamin hallitus

Hanoi (VNA) – Matkailuala on asettanut tavoitteekseen houkutella 20.5 miljoonaa kansainvälistä kävijää vuonna 2020 ja palvella 90 miljoonaa kotimaista matkailijaa, todettiin Vietnamin kansallisen matkailuhallinnon (VNAT) tarkistuskokouksessa Hanoissa 23. joulukuuta.

VNAT:n mukaan Vietnamissa vieraili vuonna 18 arviolta 2019 miljoonaa ulkomaalaista vierasta, mikä on yli 16 prosenttia enemmän kuin vuonna 2018.

Myös kotimaan matkustajien määrä nousi 6 prosenttia 85 miljoonaan.

Kaiken kaikkiaan matkailuala ansaitsi yli 720 biljoonaa dongia (lähes 16.7 miljardia dollaria), mikä on 16 prosentin lisäystä vuositasolla.

Matkailijoiden keskimääräinen kasvu kolmena peräkkäisenä vuonna vuodesta 2016 oli 22 prosenttia vuodessa, mikä nosti Vietnamin 10 maan joukossa, joissa matkailu kasvaa eniten maailmassa.

Ensi vuonna Vietnam isännöi useita suuria tapahtumia, joiden odotetaan houkuttelevan turisteja, mukaan lukien Formula 1 Vietnam Grand Prix ja National Tourism Year 2020.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/