Urheilu- ja matkailuministeri Pattayassa Pattayassa Yritysten omistajat ja johtajat tapaavat matkailuasioista Pattayassa

Pattaya-

Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri Pipat Ratchakitprakan saapui Pattayan kaupungintaloon tänään, ja Chonburin kuvernööri Pakkathorn Teanchai ja Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunpluem toivottivat hänet tervetulleeksi.

Ministeri, hänen matkailuhallituksensa jäsenet, Pattayan kaupunki ja aluejohtajat, paikallisten matkailu- ja yritysneuvostojen jäsenet sekä yhteisön johtajat osallistuivat kaupungintalotyyliseen kokoukseen, jossa paikalliset johtajat ilmaisivat turhautumisensa siitä, mitä he pitävät valtavana erona viralliset tilastot matkailusta ja Pattayan todellisuudesta.

Virallisen matkailuministeriön tilastotoimiston mukaan Pattayassa vierailee tänä vuonna yli 18 miljoonaa turistia (10 miljoonaa ulkomaalaista ja 8 miljoonaa thaimaalaista), mikä on tuottanut taloudelle ennätysmäärän bahtia.


Pattayan matkailu on lisääntynyt 10 prosenttia vuodessa matkailuministeriön ja virallisen matkailutilastotoimiston mukaan.

Samaan aikaan Pattayan matkailualan toimijat ja paikallisen matkailulautakunnan virkamiehet ovat jyrkästi eri mieltä. He kertoivat matkailuministerille, että todellisuudessa paikallisten yritysjohtajien ja matkailuyhdistysten mukaan yli 50 prosenttia turisteista on vähentynyt, mikä on alhaisinta moneen vuoteen.

Paikalliset matkailujohtajat totesivat, että matkailijoiden määrä saattaa olla oikea, mutta valtaosa ei vieraile monissa itsenäisissä yrityksissä ja tulee ennalta määrätyille matkaryhmille tai niillä on rajoitettu ostovoima. Jotkut henkilöistä, jotka laskettiin Pattayaan turisteiksi, viettävät kirjaimellisesti tunnin tai kaksi aamulla bussikierroksella katsoen rantaa, kuluttamatta mitään ja lähtevät sitten paikallisten yritysten omistajien valitusten mukaan.

He uskoivat, että tärkein tekijä on bahtin vahvuus, joka on edelleen liian korkea. Lähimaista, kuten Vietnam, Laos, Kambodža ja Filippiinit, on tulossa merkittäviä alueellisia kilpailijoita.

Lisäksi Pattayalla on yli 2,700 300 hotellia, mutta vain noin XNUMX hotellilla on lailliset lisenssit, mikä vahingoittaa Pattayan imagoa ja matkailua. Paikalliset matkailuviraston toimihenkilöt toivovat, että kampanja uusittaisiin asianmukaisista hotelliluvista.

Nämä asiat ovat hallituksessa ja matkailuministeriössä pohtimassa lisäratkaisuja. Matkailuministeri kuunteli paikalliset valitukset ja heidän palautteensa ja sanoi ottavansa asiat huomioon. Valitettavasti kokouksessa ei esitetty konkreettisia suunnitelmia tai vastakohtia paikallisten johtajien valituksiin.

Kokouksen jälkeen matkailuministeri ja hänen kabinettinsa menivät avaamaan Bali Hain laiturilla sijaitsevaa upouutta Matkailun turvallisuus- ja tiedotuskeskusta yhteisessä seremoniassa Pattayan kaupungin viranomaisten kanssa. Keskus on suunniteltu yhden luukun kaksikieliseksi paikaksi, jossa kaikki turistit saavat apua ja tietoa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/