Nongnooch Garden Pattayassa lahjoittaa kymmeniä palmuja Phuketille

Uutiset seuraavat, kun kuvernööri Phakaphong tarkasteli suosittua näkökulmaa jouluaattona (24. joulukuuta) yhdessä useiden virkamiesten kanssa, mukaan lukien Rawain pormestari Aroon Solos.

Tarkastusvaltuuskuntaan liittyivät entinen Phuketin demokraattien kansanedustaja Raywat Areerob, joka toimii nykyään kansanterveysministerin apulaissihteerinä, ja Kampon Tansacha NongNoochin trooppisesta kasvitieteellisestä puutarhasta Pattayasta, joka tunnetaan kauniista puutarhoistaan.

Kuvernööri Phakaphong selitti: "Phromthep Cape on yksi kauneimmista paikoista nähdä auringonlasku Thaimaassa. Niemellä on ominaisuus, että palmuja on paljon, mutta nykyään palmujen määrä on pikkuhiljaa vähentynyt.

Rawain pormestari Aroon kertoi Phuket-uutiset että ideana on istuttaa niemelle palmuja NongNoochin trooppisesta kasvitieteellisestä puutarhasta, ja sitä ehdotti herra Raywat.

"He ovat tunteneet toisensa pitkään", hän sanoi.

Herra Raywat pyysi herra Kamponia toimittamaan palmuja niemen luonnonkauneuden palauttamiseksi, pormestari Aroon selitti.

Katso lisää ja lähde The Phuket Newsista:

https://www.thephuketnews.com/phuket-promthep-cape-gets-palms-from-pattaya-74174.php

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/