Huoli Bang Lamungin kanavasta löytyneestä suuresta määrästä kuolleita kaloja-Video

Bang Lamung -

https://youtu.be/6PGsP7tUGlI

Katso yllä oleva video toimittajistamme kiertämässä kanavaa.


Suuri määrä kuolleita kaloja on löydetty näkyvästä Banglamungin kanavasta eilen 25. joulukuuta 2019.

Nongpruen paikalliset asukkaat osoittivat Pattaya Newsille, että päiväkotikoulun lähellä sijaitsevan kanavan pinnalla kelluu monia kuolleita kaloja.

Kuva csnalin olosuhteista. Kysymyksessä.

Kalan uskotaan kuolleen hapen puutteeseen, koska vesi on hyasinttikasvien peitossa ja näyttää olevan jäteveden saastuttamaa. Veden laatu näyttää olevan erittäin huono ja kanavasta tulee epämiellyttävää hajua.

Asukkaat ovat kutsuneet merenkulkuviranomaisia ​​testaamaan veden laatua, puhdistamaan kanavaa tukkivat kasvit ja ratkaisemaan ongelman.

Kyseinen kanava.
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/