Pattaya Newsin johto toivottaa Banglamungin aluejohtajille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta

Pattaya News -yhtiön omistaja vieraili Bang Lamungin hallintopäällikön luona toivottamassa heille hyvää lomaa tällä viikolla

Pattaya-
Pattaya News -yhtiön omistaja Punnipa Flowers vieraili tällä viikolla Bang Lamungin hallintopäällikön luona toivottamassa heille hyvää uutta vuotta ja hyvää lomaa.

Eilen, 23. joulukuuta 2019, rouva Punnipa Flowers vieraili Bang Lamungin hallintopäällikön vt. aliluutnantti Puttisit Chotsiriwarothain luona Bang Lamungin piiritoimistossa.

Rouva Punnipa on toivottanut Vt. Aliluutnantti Puttisitille hyvää uutta vuotta sekä luvannut tukea alueen tulevia lastenpäivän toimintaa vuonna 2020.

Aliluutnantti Puttisit toivotti myös parhaat terveiset Punnipalle ja The Pattaya Newsin henkilökunnalle tämän lomakauden kunniaksi.

Hän on myös toivonut, että The Pattaya News jatkaisi positiivista kasvuaan ja tarjoaisi edelleen puolueettomia ja laadukkaita paikallisuutisia Pattayassa, Bang Lamungissa ja Chonburissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/