Seitsemän loukkaantui matkabussi-onnettomuudessa Pattayan alueella

Bang Lamung -
Seitsemän ihmistä on loukkaantunut sen jälkeen, kun kiertoajelubussi Bangkokista Rayongiin reitillä törmäsi suureen kuorma-autoon Bang Lamungissa myöhään tänä iltapäivänä.

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen tapauksesta tänään keskipäivällä tiellä 36 Huay Yaissa.

Pelastuslaitokset ja The Pattaya News kiiruhtivat paikalle etsimään tieltä vaurioituneita ajoneuvoja.

Kuorma-auton kuljettaja, 44-vuotias Jamnan Kaewkanya ei loukkaantunut.

Retkibussin kuljettajaksi tunnistettiin 55-vuotias Somchai Najathong, jolla oli vain pinnallisia vammoja.

Bussissa oli 16 matkustajaa. Heistä seitsemän oli saanut erilaisia ​​vammoja. Heidät vietiin paikalliseen sairaalaan. Matkustajien nimet eivät olleet heti saatavilla.

Bussinkuljettaja kertoi The Pattaya Newsille, että kuorma-auto oli jarruttanut varoittamatta ja ettei hän pystynyt välttämään törmäystä. Tässä vaiheessa retkibussi törmäsi kuorma-auton takaosaan.

Pattayan poliisi kertoi Pattaya Newsille jatkavansa tutkintaa.

Sivukuva vaurioituneesta kiertuebussista, jonka The Pattaya News otti 23. joulukuuta 2019.
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/