British Diver kuolee tutkiessaan syvyydestään tunnettua Song Hong -luolaa Thaimaassa

NAKHON SI THAMMARAT: Brittisukellus löydettiin kuolleena lauantai-iltapäivänä Talay Songhong -puistossa, joka on suosittu sukelluskohde Thung Yain alueella Etelä-Thaimaassa.

Britti, 60-vuotias Thaimaassa asuva ulkomaalainen, piti vielä sukellusvarusteensa päällä, kun hänen ruumiinsa löydettiin. Mitään merkkejä pahoinpitelystä ei ollut, ja hänen sukelluskumppaninsa olivat paikalla poliisin saapuessa paikalle.

The Pattaya News on salannut miehen nimen.

Uhrin ystävät kertoivat poliisille, että he sukelsivat usein Talay Songhongissa Tambon Krungyanissa, koska se oli suosittu paikka ulkomaalaisten keskuudessa, sanoi Thung Yain poliisiaseman päällikkö Pol Col Chokdee Rakwattanapong, joka sai hälytyksen noin klo 2.30 lauantaina.

Paikan vesi on kirkasta ja veden alla on kauniita luolia, sukeltajat kertovat. Luola on suosittu thaimaalaisen kansanperinteen ja legendojen keskuudessa, koska se tunnetaan äärimmäisestä syvyydestään ja huhuistaan ​​Nagan kaupungista (käärme ihmiset), joka asuu kaukana alapuolella. Monet perinteiset thai-laulut viittaavat luoliin, jotka koostuvat kahdesta erittäin syvästä altaista.

Luola sijaitsee erittäin syrjäisellä paikalla, noin kahden tunnin matkan päässä lähimmästä suuresta kaupungista ja Krabin sairaanhoitopalveluista. Luola on itse asiassa vajoa ja 198 metrin syvyydessä yksi Thaimaan syvimmistä. Vaikeuden ja syvyyden vuoksi osa luolasta jää tutkimatta.

Ennen tapahtumaa britti oli sukeltanut noin 100 metrin päässä ystävistään. Kun he valmistautuivat tutkimaan luolia, he huomasivat, että heidän kumppaninsa oli ollut veden alla epätavallisen pitkään. Yhtäkkiä pinnalle nousi tankki ja sukeltaja kellui sen alla. Hänen ystävänsä soittivat avuksi paikallisia asukkaita pienen alueen kylästä.

Kuolinsyytä ei ole vielä selvitetty. Poliisin mukaan uhri saattoi väsyä sukeltaessaan, saada oireita sairaudesta tai pyörtyä ennen kuin hukkui. Hänen ruumiinsa lähetettiin paikalliseen sairaalaan post mortem -tutkimukseen, sanoi Pol Col Chokdee.

Joukko ihmisiä kerääntyy Talay Songhong -puistoon, joka on suosittu sukelluspaikka Thung Yain alueella Nakhon Si Thammaratissa, sen jälkeen, kun Britannian kansalainen löydettiin kuolleena vedestä. (Kuva: Nujaree Raekrun)

Lähde: Bangkok Post, Naew Na

https://www.bangkokpost.com/thailand/general/1821284/british-diver-dies-in-nakhon-si-thammarat

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/