Poliisin säilöön paenneen amerikkalaisen miehen etsintä jatkuu edelleen käsiraudoissa Phuket-Videossa

PHUKET: Chalongin poliisi julkaisi tänään etsintäkuulutetun julisteen 28-vuotiaalle floridalaismiehelle Ezekiel Shilon Dolcidelle, joka pakeni poliisin pidätyksestä karkuun ollessaan vielä käsiraudoissa maanantai-iltapäivällä (16. joulukuuta).

Dolcidea siirrettiin Chalongin poliisiasemalle odottamaan karkotusta sen jälkeen, kun hänet tuomittiin marihuanan hallussapidosta ja maassa oleskelun ylittämisestä, kun hän onnistui pakenemaan yksinkertaisesti juoksemalla pois sen jälkeen, kun poliisi avasi hänelle ajoneuvon oven, kun hän saapui asemalle.

Dolcide pakeni vilkkaan Chalong Circlen ohi ja alas Wiset Rd:tä kohti Rawaita, sitten katosi viidakkoon SuperCheap-myymälän takana noin 260 metrin päässä. Hän oli vielä paon aikana käsiraudoissa.

Poliisi on tutkinut viidakkoa ja sen ympäristöä, jolta hän pakeni kahden viime päivän ajan, mutta hän on edelleen kadonnut. He uskovat hänen olevan edelleen saarella.

Pattaya News huomauttaa, että ei kerrottu, kuinka kauan amerikkalainen oli ollut oleskeluajan yli, mutta hänen nimensä haku osoittaa mahdollisia vireillä olevia juridisia asioita myös hänen kotimaassaan.

Video:

https://m.youtube.com/watch?v=Ni1LLnGzeRM

Koko tarina: https://www.thephuketnews.com/phuket-hunt-for-fugitive-florida-man-continues-74040.php

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/