Pattayan ilmansaasteet erittäin korkealla tasolla, paikalliset asukkaat huolissaan

Pattaya -
Pattayan ilmassa oleva hiukkaspitoisuus on saavuttanut 2.5 mikrogrammaa kuutiometriä kohti, mikä mitattiin tänään kello 162, mikä hälyttää sekä paikallisia asukkaita että turisteja mahdollisten terveysongelmien vuoksi.

Pattaya näkee tällä hetkellä kaupungin peittävän savusumua erityisesti korkeista rakennuksista ja rannoilta. Meressä olevat saaret ja veneet ovat tällä hetkellä hämärän peitossa ilmansaasteiden takia.

Asukkaat jakoivat tänään monia kuvia ja huolenaiheita sosiaalisessa mediassa, koska saaste oli pahin sitten Pattayan kesän puolivälin.

Virallista varoitusta pölystä ja ilmansaasteista ei kuitenkaan ollut tänään. Terveysryhmät neuvoivat käyttämään asianmukaista maskia ja rajoittamaan aikaa ulkona, kunnes nykyiset pilvet ohittavat.

Maailman terveysjärjestö on todennut, että suurin osa saastumisesta johtuu sadon polttamisesta Kaakkois-Aasiassa sekä dieselpolttoaineesta, joka kulkee pilvissä kautta maan. Myös Bangkok on kärsinyt erityisen kovasti viime viikolla ilmansaasteista.

Kirjoittanut Pattaya News Team

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/