Neljä vietnamilaista katuruokamyyjää joutuu veitsitaisteluihin Pattayalla kymmenien sivullisten edessä

Pattaya -
Kolme Vietnamin kansalaista on saanut vakavia vammoja ja yksi mies pakeni sen jälkeen, kun he joutuivat julkiseen veitsitappeluun Pattayassa myöhään eilen illalla kadulla Made in Thailand -olutbaarin alueen takana lähellä Soi Buakhaoa.

Pattayan kaupungin poliisin luutnantti Anan Mahakitassawakun sai ilmoituksen tapauksesta klo 11 Soi Buakhaossa.

Poliisi vastaa veitsitaistelun paikalle Soi Buakhaossa Pattayalla. Photo Pattaya News Staff.

Poliisi, pelastuslaitokset ja The Pattaya News ryntäsivät paikalle löytääkseen kolme loukkaantunutta miestä erilaisista viilto- ja puukotushaavoista.

Heidät tunnistettiin 37-vuotiaiksi MR.TRAN THANHCONGiksi ja 36-vuotiaiksi MRiksi. LUU VAN SON ja 31-vuotias MR.TRAN DINH TANG. Kaikki kolme ovat Vietnamin kansalaisia, jotka myivät katuruokaa.

Yksi loukkaantuneista vietnamilaisista Pattayan sairaalassa.

Poliisin mukaan mukana oli myös neljäs mies, myös vietnamilainen, joka myi hedelmiä. Hän oli jo kiihdyttänyt pois ennen poliisin saapumista jättäen hylätyn kärrynsä keskelle tietä.

Silminnäkijät kertoivat The Pattaya Newsille, että miehet riitelivät ennen kuin he alkoivat hyökätä toistensa kimppuun veitsillä… suoraan kymmenien turisteja ja henkilökuntaa täynnä olevien olutbaarien edessä! Kohtaus sai paniikkimatkailijat ja sivulliset rynnistämään päästäkseen pois julkisesta tappelusta.

Pattaya News totesi, että neljä miestä työskentelivät maahanmyyjille kiellettyä ammattia katumyyjinä.

Pattayan poliisi jatkaa tutkintaa ja ilmoitti, että tapauksesta nostetaan useita syytteitä. He nostavat syytteen myös thaimaalaisille varatun työn tekemisestä ja työluvan puuttumisesta. Poliisi ilmoitti myös olevansa huolissaan siitä, että tapaus tapahtui turistien edessä ja voi pilata Pattayan kuvan.

Kirjoittanut ja valokuvat Pattaya News Staff ja tytäryhtiöt

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/