Thaimaan hallitus julkisti uudenvuodenlahjat kansalle

BANGKOK(NNT) – Tulevien uudenvuodenjuhlien piristämiseksi monet ministeriöt ovat valmistaneet erityisiä lahjoja, jotka auttavat vähentämään kaikkien ihmisryhmien taloudellista taakkaa.

– Energiaministeriö vakauttaa sähkön hintaa tammi-huhtikuussa 2020 vähentääkseen ihmisten taloudellista painetta uudenvuodenlahjana. Tämän odotetaan vaativan noin 6.8 miljardin bahtin budjetin.

– Jokaisella 1,000 XNUMX bahtilla, joka on käytetty lompakkosovelluksen kautta, jokaisella käyttäjällä on mahdollisuus voittaa kultaa joka viikko. Myös kauppiaat hyötyvät, sillä jokainen lompakkosovelluksen sähköinen kuitti antaa heille mahdollisuuden voittaa kultaa.

– Jokainen Maatalous- ja Maatalousosuuspankin (BAAC) hyvä velallinen, jolla on hyvä maksuhistoria 48 peräkkäisenä kuukautena, saa joulukuuhun mennessä tuhannen bahtin palautuksen joulukuun 2019 maksun jälkeen.

– Shoppailusta kiinnostuneille löytyy markkinoita, jotka tarjoavat kaikenlaisia ​​tuotteita tehdashinnoilla. Joulukuussa tärkeimmät myyntipisteet ovat teollisuusministeriössä Rama 6 tiellä.

– Niiden, jotka suunnittelevat talon ostamista enintään kolmen miljoonan bahtin hintaan, pitäisi olla tyytyväisiä Ban Nai Fun Projectiin, koska se tarjoaa alhaisen koron eikä siirto- ja asuntolainamaksuja.

– Ne, jotka tienaavat enintään 100,000 50,000 bahtia kuukaudessa ja haluavat ostaa asunnon, saavat 100,000 XNUMX bahtia käsirahaa, jos he ovat Verohallinnon verotietokannassa. Tukikelpoisten hakijoiden määrä on rajoitettu XNUMX XNUMX:een.

– Niille, joilla on säästöjä, valtiovarainministeriö valmistautuu laskemaan liikkeeseen säästöobligaatioita 20 miljardin bahtin budjetilla. Niitä myydään 13. joulukuuta ja ne tarjoavat korkeamman koron kuin pankkien. Vanhuksia varten on myös erityisiä joukkovelkakirjoja.

– Liikenneministeriö on ryhtynyt toimenpiteisiin uudenvuodenjuhlien matkaa suunnitteleville sähköjunien hintoja alentamalla ja luopunut tiemaksuista uudenvuodenlahjoina yleisölle.

– Samaan aikaan kauppaministeriö on koordinoinut kulutustavaroiden valmistajien ja yrittäjien kanssa valtakunnallisesti tuotteiden hintojen alentamista auttaakseen alentamaan ihmisten elinkustannuksia noin 30 päivän ajan.

– Hallitus on myös hyväksynyt lisäbudjetin rekisteröidyille riisinviljelijöille tuotantokustannuksia kattaville hankkeille toisena lahjana hallitukselta.

NNT

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/