Thaimaan hallitus vahvistaa: Ei suunnitelmaa verottaa vanhoja autoja, oli väärä huhu

BANGKOK(NNT) – Hallitus on vahvistanut, ettei sillä tällä hetkellä ole suunnitelmaa verottaa vanhoja autoja, ja kuvailee huhua vain yksityisen sektorin ehdotukseksi.

Hallituksen tiedottaja Narumon Pinyosinwat on paljastanut, että hallituksella ei tällä hetkellä ole politiikkaa verottaa yli 10 vuotta vanhoja autoja, ja korosti, että tällaisen suunnitelman toteuttaminen edellyttäisi laajoja tutkimuksia sen mahdollisista vaikutuksista.

Hallitus kuitenkin näkee, että vanhojen autojen, sekä yksityisten että julkisten ajoneuvojen, omistajien on huolehdittava asianmukaisesta kunnossapidosta mustan pakosavun ja ilmassa leviävän PM 2.5 -pölyn päästöjen vähentämiseksi, sanoo hallituksen tiedottaja ja toistaa, että hallitus antaa kaikki ideat hyvin. pyöristetty harkinta ennen minkään politiikan täytäntöönpanoa ja minimoimalla suuren yleisön kohtaamat kielteiset vaikutukset.

Vuosittaiset ajoneuvoverot pysyvät toistaiseksi ennallaan yksityisautojen moottorikoon mukaan laskettuna; kiinteähintainen ajoneuvokohtainen hinta yksityisille ja julkisille moottoripyörille, konttiautoille, tiejyrille ja maataloustraktoreille; ja painokohtaisesti henkilöautoille, joissa on enemmän kuin seitsemän matkustajaa, yksityisille kuorma-autoille, julkisille sedaneille ja yksityisille sähköautoille.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/