Venäjä saavuttaa miljoonan vierailun Thaimaassa tänä vuonna, ja kasvu on ollut tasaista viime kuukausina

PHUKET: Venäjästä tuli jälleen ensimmäiset Aasian ulkopuoliset turistimarkkinat, joilla Thaimaassa vieraili miljoona käyntiä. Australia, Yhdysvallat ja Euroopan maat eivät ole vielä selvinneet.
 

Matkailu- ja urheiluministeriön (MoTS) julkaisemien uusimpien tilastojen mukaan Thaimaassa vieraili lokakuussa noin 106,693 5.41 Venäjän kansalaista, mikä kaksinkertaistaa toukokuusta syyskuuhun verrattuna ja osoittaa 100,000 % kasvua viime vuoden lokakuuhun verrattuna. Kasvu on linjassa vakiomallin kanssa, jonka mukaan Venäjä vie Thaimaahan yleensä noin XNUMX XNUMX turistia huhti- ja lokakuussa ja kaksinkertainen määrä joulu-maaliskuussa.

Yhteensä Venäjältä saapui vuoden 10 kuukauden aikana 1.08 miljoonaa kappaletta, mikä on 2.19 % vähemmän kuin viime vuoden vastaavaan aikaan. Silti Venäjä säilyttää edelleen asemansa tärkeimpänä matkailumarkkinana ei-Aasian maiden joukossa. Lisäksi viime kuukausien merkittävät nousut osoittavat, että ne voivat päätyä eteenpäin vuodesta tilikauteen verrattuna.


Koko tarina: https://www.thephuketnews.com/russian-tourist-arrivals-hit-1mn-overall-arrivals-reach-32-51mn-73934.php#u4BxVLK4b8UhyD18.97

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/