Matkailuministeri vierailee Samuilla, käskee yrittäjiä lopettamaan murehtimisen bahtin vahvuudesta ja keskittymään arvolupauksiin matkailun edistämiseksi

SURAT THANI (NNT) - Matkailu- ja urheiluministeri on kehottanut Samuin saaren matkailualan toimijoita auttamaan parantamaan palvelun tasoa houkutellakseen lisää turisteja.

Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakan vieraili Koh Samuin alueella Surat Thanin maakunnassa seuraamassa matkailutilannetta ja tapaamassa yksityisen sektorin yrittäjyyden edustajia. Samuin saari on maailmankuulu turistikohde, ja se listattiin maailman 9. kauneimmaksi turistikohteeksi vuonna 2018, miljoonia thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​vierailijoita vuosittain. Matkailualan toimijoiden edustajat kuitenkin väittävät, että heillä on tällä hetkellä valuuttakurssiongelmia bahtin tasaisen vahvistumisen vuoksi. He ovat kehottaneet hallitusta perustamaan matkailupankin, ratkaisemaan infrastruktuuriongelmia, varmistamaan matkailijoiden turvallisuuden, edistämään ympäristöystävällistä matkailua, käsittelemään jätettä kestävällä tavalla ja kehittämään syväsatamaa.

Samaan aikaan Phiphat keskusteli turistimenojen alenemisesta, jonka operaattoreiden mielestä valuutan vahvistuminen johtui. Hän sanoi, että Thaimaan vahvuus ei ole valuutan arvo, vaan maan matkailunähtävyyksien kauneus, herkullinen ruoka, palvelu ja ystävällisyys, joka tekee vaikutuksen turisteille. Hän kehotti yksityistä sektoria keskittymään näihin vahvuuksiin.

Phiphat myönsi laupiaiden samarialaisten kunnialaatan, mukaan lukien Saroj Chuaykerd, joka pelasti turistin hukkumasta Chawengin rannalla, rouva Pranit Senat, herra Aphiwat Khongrat ja herra Theerawat Kaewnopphakhun, laupias samarialaiset, jotka palauttivat omaisuuttaan ulkomaisille turisteille ja auttoivat ylläpitämään hyvää. kuva Thaimaan matkailusta.

Lähde: Thai NNT

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/