Thaimaalainen nainen kruunattiin Miss Supranationaliksi 2019, ensimmäinen thaimaalainen, joka voitti kruunun

Antonia Porsild kruunattiin Miss Supranational 2019 -kilpailuun tänään (7. joulukuuta) voittaen kilpailijoita 77 maasta ja hänestä tuli ensimmäinen thaimaalainen, joka on saanut kunnian.

Yana Haenisch Namibiasta, Jesica Fitriana Indonesiasta, Janick Maceta del Castillo Perusta ja Gabriela De La Cruz Venezuelasta nimettiin 1. 2. 3. ja 4. toiseksi.

Antonia, joka on puoliksi tanskalainen ja puoliksi thaimaalainen, osallistui "The Face Thailand" -televisio-ohjelman ensimmäisellä kaudella 2014/15. Hän opiskelee parhaillaan mainontaa ja suhdetoimintaa Stamford International Universityssä.

Miss Supranational on yksi viidestä kansainvälisestä grand slam -tason kauneuskilpailusta. Ensimmäinen kilpailu järjestettiin vuonna 2009 Puolan Płockin kaupungissa.

Muita kilpailussa hyvin menestyneitä thaimaalaisia ​​kilpailijoita ovat Nanthawan Wannachutha ja Parapadsorn Vorrasirinda, jotka nimettiin 1. toiseksi vuosina 2012 ja 2014.

Lähde: The Nation

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/