FEI Aasian mestaruuskilpailut Pattayassa päivitys, Thaimaa menestyi hyvin

Thaimaalaiset ratsastajat Pakjira Thongpakdi ja Arinadtha Chavatanont sijoittuivat toiseksi ja kolmanneksi freestyle riding to music -tapahtumassa keskiviikkona (4. joulukuuta) FEI Aasian mestaruuskilpailuissa Pattaya 2019.

"Freestyle to Music" -kierros on osa henkilökohtaista kouluratsastuskilpailua ja siinä nähdään hevosten liikkeet ja hahmot koreografisesti vastaamaan teknisiä vaatimuksia musiikilla, joka on valittu korostamaan hevosen ja ratsastajan yhdistelmää.

Kahdeksan ratsastajaa Thaimaasta, Indonesiasta, Taiwanista, Kiinasta ja Etelä-Koreasta osallistui tapahtumaan, jonka voitti eteläkorealainen Dongheon Nam, joka ansaitsi pisteet 73.919 ja vei kotiin 4,500 70.663 dollaria. Pakjira Thongpakdi sijoittui toiseksi ajalla 69.769, ja Arinadtha Chavatanont sai pronssia XNUMX:lla.

Toinen thaimaalainen ratsastaja, Apisada Bannagijsophon, sai 66.231 orillaan Samba de Orfeu ja sijoittui kuudenneksi.

Ratsastustapahtuma, joka alkoi 1. joulukuuta ja jatkuu sunnuntaihin asti (joulukuu järjestetään Thai Polo & Equestrian Clubilla, Chon Burin maakunnassa.

Lähde: https://www.nationthailand.com/news/30379147

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/