Vietjet avaa uuden reitin Ho Chi Minh Citystä Pattayaan

Pattaya -
Pääministeri Prayut on onnitellut Vietjetiä sen uudesta kansainvälisestä liikenteestä, joka yhdistää Ho Chi Minhin kaupungin Pattayaan U-Tapaon kansainvälisen lentokentän kautta.

Uusi reitti liikennöi päivittäin 23 alkaen tunnin ja 2019 minuutin lentoajalla per osuus.

Vietjetin varapresidentti Nguyen Thi Thuy Binh sanoi: ”Uusi palvelu Ho Chi Minh City – Pattaya laajentaa Vietjetin lentoverkostoa Thaimaassa ja tarjoaa matkustajille kätevät yhteydet edullisilla hinnoilla Vietnamin huippukohteen Ho Chi Minh Cityyn ja sieltä pois. "

Vietjet liikennöi eniten reittejä ja taajuuksia Thaimaan ja Vietnamin välillä yhteensä 8 suoralla reitillä, mukaan lukien Hanoi/Ho Chi Minh City/Da Nang/Hai Phong/Da Lat – Bangkok (Suvarnabhumi) ja palvelut Ho Chi Minh Citystä Phuketiin/ Chiang Mai ja Ho Chi Minh City-Utapao.

Sen odotetaan edistävän Ho Chi Minhin kaupungin ja Vietnamin eteläisten provinssien sekä Rayongin ja Pattayan alueen välillä matkustavien matkailijoiden määrää.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/