Pääministeri johtaa U-Tapeo Pattayan lentokentän uuden terminaalin virallisia avajaisia

RAYONG (NNT) – Pääministeri ja puolustusministeri kenraali Prayut Chan-o-cha on johtanut toisen matkustajaterminaalin avaamista U-Tapaon Rayong-Pattayan kansainvälisellä lentoasemalla. Uusi terminaali pystyy käsittelemään 3-5 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Pääministeri sanoi, että terminaalin avaaminen on uusi askel U-Tapao Rayong-Pattayan kansainväliselle lentoasemalle kohti täysin toimivaa kaupallista lentoasemaa. Se auttaa piristämään kotimaan taloutta ja toimii porttina itäiseen talouskäytävään (EEC) ja muille alueille. Uuden terminaalin myötä lentoasema pystyy ottamaan vastaan ​​enemmän matkustajia, luomaan lisää työpaikkoja paikallisille ja lisäämään sijoittajien luottamusta.

Pääministeri vieraili tämän jälkeen uuden matkustajaterminaalin näyttelyssä ja tiloissa. Hänen mukanaan oli Thaimaan kuninkaallisen laivaston komentaja, adm Luechai Ruddit.

U-Tapao Rayong-Pattayan kansainvälinen lentoasema aloitti kaupallisen toiminnan vuonna 1989. Lentoasemalla on tällä hetkellä yli kaksi miljoonaa matkustajaa vuosittain ja noin 15,000 XNUMX lentoa vuodessa. Toinen terminaali rakennettiin lisääntyneiden matkustajien ja kaupallisten lentojen vuoksi. Lentokenttä tukee EEC:tä, koska se yhdistää Suvarnabhumin ja Don Mueangin lentokentille.

Uuden matkustajaterminaalin myötä U-Tapao Rayong-Pattayan kansainvälisestä lentokentästä tulee Thaimaan itäinen lentoliikenteen solmukohta. Testauksen ja avaamista edeltävän vaiheen jälkeen terminaali on nyt täysin valmis palvelemaan matkustajia. U-Tapao Rayong-Pattayan kansainvälinen lentoasema on maan kolmas täysin toimiva kaupallinen lentokenttä. Se pystyy kuljettamaan jopa 1,500 matkustajaa tunnissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/