Ocean Marina Pattaya Boat Show yhdistää liiketoiminnan ja kestävän kehityksen

Ocean Marina Pattaya Boat Show yhdistää liiketoiminnan ja kestävän kehityksen

Tuhannet kävijät nauttivat veneilystä ja elämäntapanäyttelyistä Ocean Marina Yacht Clubilla
PATTAYA, Thaimaa – Neljä upeaa päivää kauniissa aurinkoisessa säässä tervehti tuhansia vierailijoita 8. vuotuiseen Ocean Marina Pattaya Boat Showiin, jossa he nauttivat monipuolisesta näyttelystä Ocean Marina Yacht Clubin palkitussa venesatamassa – Kaakkois-Aasian suurimmassa venesatamassa.

Näyttelyn avasi matkailu- ja urheiluministeri Napintorn Srisunpang ja neljä päivää 21.–24. marraskuuta.      

Yli 20 venemerkkiä oli edustettuna sekä johtavat välittäjät Simpson Marine, Boat Lagoon Yachting ja Azimut Yachts, jotka kaikki olivat läsnä näyttelyssä vesinäytöillä sekä Technohull, Capelli ja Funseeker.

Ensimmäiset kaksi päivää nähtiin toimintaa telakoilla, ja välittäjät raportoivat laadukkaista liideistä. Viikonlopun aikana kävijöitä ryntäsi tuhansia ihmisiä tutustumaan Thaimaan veneilymahdollisuuksiin ja laajaan valikoimaan näyttelyitä luksuskiinteistöistä koti- ja ulkoilutuotteisiin, urheilu- ja vesiurheiluvälineisiin, kansainvälisiin kouluihin ja paljon muuta.

Ruokafestivaali oli keskipiste joka päivä ja iltaan asti, kun vierailijat kokoontuivat nauttimaan herkullisia välipaloja monista Pattayan ja Bangkokin johtavista pop-up-ravintoloista ja ruoka-autoista sekä virkistäviä juomia johtavilta olut-, siideri- ja viinibrändeiltä.

Helikopteriajelut osoittautuivat suureksi hitiksi, kun vierailijat pääsivät näkemään Jomtienin ja Pattayan ylhäältä, kun taas ilmaiset huviveneristeilyt ja päivittäinen auringonlaskun risteily antoivat vierailijoille mahdollisuuden tutustua purjehduksen elämäntyyliin.

Siam Seaplane – ensimmäinen laatuaan vesilentokone alueella ja uusi tulokas näyttelyyn – kiinnitti monien huomion, kuten myös kaikkien perheenjäsenten hauskat aktiviteetit.

Järjestäjät painottivat tänä vuonna vahvasti kestävyyttä, esittelivät messuilla ilmaiset vedentäyttöasemat ja ottivat käyttöön tiukan ei-kertakäyttöisen muovipolitiikan. Tämä sai hyvän vastaanoton ja säästi arviolta 5,000 XNUMX kertakäyttöistä muovista vesipulloa.

Ocean Marina Pattaya Boat Show jatkaa positiivista puhetta laadukkaista vierailijoista ja suuresta kiinnostuksesta veneitä kohtaan. Sen tehtävänä on mainostaa Thaimaanlahtea maailmanluokan risteilykohteena ja esitellä uusia ihmisiä Bangkokissa, Pattayassa ja sen ympäristössä. veneilyä ja merenkulun elämäntapaa elämyksellisen esityksen kautta.

Scott Finsten, Ocean Marina Yacht Clubin satamapäällikkö, Ocean Marina Pattaya Boat Shown järjestäjät, kommentoi: "Tavoitteemme järjestäjinä on tarjota alusta liiketoiminnalle ja edistää purjehdusta ja Thaimaanlahtea Thaimaan asukkaille ja vierailijoille. ulkomailla. Sää oli tänä vuonna loistava, vierailijat nauttivat monipuolisista esittelyistä, syntyi vakavia liidejä ja auttoimme esittelemään Thaimaan huviveneteollisuutta tuhansille vierailijoille.

”Olen myös erittäin ylpeä siitä, kuinka meriteollisuus, näytteilleasettajat ja vierailijat kokoontuivat vähentämään muovin käyttöä tänä vuonna. Valtameriin päätyy niin paljon kertakäyttöistä muovia, ja on tärkeää, että teemme yhteistyötä sen estämiseksi”, Finsten lisäsi.

Lisätietoja:
website:  www.oceanmarinapattayaboatshow.com
Facebook: www.facebook.com/oceanmarinapattayaboatshow

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/