Thaimaan laivasto pelasti Myanmarin kalastajan, joka kelluu keskellä merta lähellä Tratia kymmenen tunnin ajan

Trat-

Thaimaan laivasto on onnistuneesti pelastanut 35-vuotiaan kalastajan Myanmarista tänään iltapäivällä, joka kellui meressä yksin kymmenen tuntia lähellä Tratia tänään putottuaan kalastusveneestä edellisenä aamuna.

Valtion merensuojelukeskuksen Alue 1:een otettiin yhteyttä avun saamiseksi, kun kalastusveneen kapteeni ilmoitti miehen kadonneesta, eikä häntä löydetty pitkien etsintöjen jälkeen. Mies työskenteli laillisesti thaimaalaiselle kalastusalukselle.

Vastatessaan kutsuun everstiluutnantti Pathawee Chanthaburin johdolla he löysivät kadonneen kalastajan useiden tuntien jälkeen elossa, mutta heikkona.

Tung Yi, 35, oli uupunut ja kellunut meressä voimakkaissa aalloissa ja tuulessa yksin kello 3 lähtien. Auttamaan lähetetyn laivaston aluksen merimiehet sanoivat, että oli ihme, että mies oli selvinnyt hengissä. Mies ei loukkaantunut uupumusta ja nestehukkaa lukuun ottamatta.

Mr. Tung Yi viedään paikalliseen sairaalaan Trayssa varotoimenpiteenä. Hän kiitti pelastajiaan ja totesi palaavansa töihin tapauksesta huolimatta, kun lääkäri on selvitetty.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/