Pattayan kansainvälinen ilotulitusfestivaali 2019 päättyy räjähdysmäisesti ja houkuttelee tuhansia kävijöitä

Pattaya-

Pattaya Cityn kansainvälinen ilotulitusfestivaali on päättynyt ja järjestäjät pitivät sitä onnistuneena.

Tapahtumassa, joka juhlii 42 vuotta Pattayan kaupungin virallisesta perustamisesta, näki tuhannet kotimaiset ja ulkomaiset turistit sekä monet paikalliset asukkaat ja ulkomaalaiset kokoontuivat rannalla ilotulitteeseen, jota monet kutsuivat upeaksi ja upeaksi. sosiaalinen media.

Osallistujia oli kuusi maata, Thaimaa, Saksa, Arabiemiirikunnat, Filippiinit, Kanada ja Argentiina. Kaksipäiväisessä tapahtumassa katukauppiaat kävivät vilkkaasti, ja Beach Roadin olutbaareissa ja ravintoloissa näytti olevan vilkasta liiketoimintaa.

Myös useat kuuluisat thaimaalaiset musiikkitaiteilijat esiintyivät, kuten 25 tuntia ja Yessir Days.

Kaupunki järjesti myös liikkuvia wc-autoja, ensiapupisteitä ja infokoppeja. Sadat turistipoliisit ja tavalliset poliisit auttoivat partioimaan turvallisuuden takaamiseksi.

Videot tapahtumasta löytyvät YouTube-kanavaltamme täältä:

https://youtu.be/TLwEDTTa6x0

Virheellinen ilotulitus sytytti pienen osan proomusta tuleen eilisillan esityksen lopussa, mutta henkilövahinkoja tai suuria omaisuusvahinkoja ei raportoitu. Sammutus kesti parikymmentä minuuttia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/