Nainen ampuu ja haavoitti entisen poikaystävänsä ja tappoi itsensä satamatoimiston edessä Srirachassa

Sriracha-

22-vuotias thaimaalainen nainen, joka väitti olevansa järkyttynyt siitä, että hänen entinen poikaystävänsä ei halunnut palata yhteen hänen kanssaan, ampui häntä eilen vasempaan jalkaan ja sitten itseään päähän Srirachan satamatoimiston edessä.

Tapaus sattui kello 1 00. marraskuuta 26 Srirachan pääsataman toimiston edessä. Eversti Thianchai Nuengchamnong, Srirachan poliisiaseman tutkintaupseeri, saapui ensimmäisenä paikalle. Myös satamatoimiston henkilökunta hälytti pelastustyöntekijöitä.

Toimiston pääsisäänkäynnin edessä oli 22-vuotias neiti Wanwisa Akkkaravipas, joka loukkaantui vakavasti itsensä aiheuttamasta luodista päähän. Hän oli vielä elossa, mutta hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa.

Mr. Chanwit Sukkul, 39, löydettiin läheltä, ja hänen vasempaan jalkaansa oli vakava kipu. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan, ja hän on parhaillaan toipumassa vammoistaan. Paikalta löydettiin 9 mm:n ampuma-ase, joka otettiin todisteeksi.

Neiti Wanwisan sukulaiset kertoivat thaimaalaiselle medialle, että molemmat, jotka työskentelivät satamassa, olivat seurustelleet jonkin aikaa, mutta erosivat noin kaksi kuukautta sitten. He olivat väitetysti menneet yhdessä lounaalle aiemmin päivällä puhumaan, mutta herra Chanwit väitti kertoneen neiti Wanwisalle, ettei hän ollut enää kiinnostunut hänestä.

Tässä vaiheessa hän soitti herra Chanwitille, joka on sataman nosturinkuljettaja, tapaamaan häntä satamatoimiston edessä, jossa hän työskenteli ravintolassa. Hänen saavuttuaan hän ampui hänet ja ampui sitten itsensä eilen iltapäivällä lehdistölle puhuneen neiti Wanwisan äidin ja hänen isäpuolensa mukaan.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkimista ja haastattelee Chanwitia, kun hän on täysin toipunut vammasta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/