AirBnB lanseeraa ruoanlaittoelämyksiä Thaimaassa… Nauti kotitekoisista aterioista paikallisten asukkaiden kodeissa ja koe paikallista kulttuuria


Ruoan suosion myötä Airbnb lanseeraa Airbnb Cooking Experiences Thaimaassa ja muualla maailmassa….

Airbnb:n ruoka- ja juomakokemukset ovat kasvaneet 160 % vuodesta 2018 lähtien, ja nyt Thaimaasta ja kaikkialta maailmasta tulevat vieraat voivat nyt saada käytännön pääsyn yli 3,000 75 ainutlaatuiseen reseptiin yli 100 maassa. "Ruoanlaitto"-kategorian julkaisu Airbnb Experiencesissa, lisäksi XNUMX parasta kotikokkia ympäri maailmaa valitaan osallistumaan kerran elämässä -matka Italiaan


THAIMAA – 27 – Airbnb paljastaa tänään Ruoanlaitto on Airbnb Experiences – uusi varattavissa olevien elämysten luokka, joka avaa perheiden piilotetut kulinaariset perinteet kaikkialla maailmassa.

Vuodesta 2018 lähtien Airbnb:n ruoka- ja juomakokemukset ovat kasvaneet maailmanlaajuisesti 160 % vuositasolla. Thaimaasta ja kaikkialta maailmasta tulevat vieraat voivat nyt käyttää 3,000 75 ainutlaatuista reseptiä, jotka on yleensä varattu ystäville ja perheelle yli XNUMX maassa. Lisäksi tämä avaa varattavissa olevia kokemuksia syödä kotitekoisia aterioita verrattuna viralliseen ravintolaan.

Ruoka on thaimaalaisen kulttuurin ytimessä; kokemus yhdessä syömisestä ja ruoanlaitosta on virittänyt perheitä ja ystävyyssuhteita vuosisatojen ajan. Thaimaan keittiöstä on tunnettua ympäri maailmaa, ja monet kansainväliset matkailijat vierailevat Thaimaan keittiöstä kuninkaallisesta katuruokaerikoisuuksista, aina Phuketista, joka on nimetty Unescon "Gastronomian kaupungiksi" ja Thaimaan Massaman curryyn, joka on valittu CNN Travelin maailman parhaaksi ruokalajiksi. Thaimaa.

Lisätietoja Airbnb-kokkauskokemuksista
Airbnb Cooking Experiencesin kautta esittelemme uuden tavan ymmärtää kulttuuria ruoan kautta. Toisin kuin tavalliset ruoanlaittotunnit, jotka voivat tuntua pelottavilta tai aikaa vieviltä, ​​jokaisen kokemuksen ytimessä on ihmissuhde. ihmiset kokoontuvat tekemään ja jakamaan aterian. Paikalliset isännät, joita isännöivät perheet, maanviljelijät, leivonnaiset ja muut, voivat nyt korostaa syömäsi ruoan syvempää merkitystä, opettaa perinteisiä reseptejä ja jakaa tarinoita intiimeissä ympäristöissä ympäri maailmaa.

Jokaisen reseptin henkilökohtaisen luonteen suojelemiseksi jokainen kokemus on tarkistettu Slow Foodin, ruohonjuuritason organisaation, inspiroimien ohjeiden mukaisesti, jonka tehtävänä on estää paikallisten ruokakulttuurien ja -perinteiden katoaminen. Tämän tarkastusprosessin aikana olemme varmistaneet, että jokainen Airbnb-kokemuksen isäntä välittää jokaisen ruoan ainutlaatuisen olemuksen henkilökohtaisten tarinojensa kautta ja on osoittanut syvän tuntemuksensa yhteisen keittiön perinnöstä. Kumppanuutemme pohjalta Slow Food esittelee 15 erityistä Airbnb-ruoanlaittokokemusta, jotka ovat täydellisesti linjassa sen hyvän, puhtaan ja reilun periaatteiden kanssa – mukaan lukien Walk Cook & Eat Amalfin rannikolla ja "Pelastakaamme ruokaa" Cartagenassa Kolumbiassa.

Nimeä suosikkikokkisi
Samanaikaisesti Airbnb Cooking Experiencesin julkaisun kanssa – ja löytääksemme seuraavan kulinaaristen aarteiden aallon – kehotamme maailmaa hakemaan tai nimeämään suosikkikotinsa, jotta voimme hemmotella heitä kerran elämässään Italiaan. Siellä he oppivat jalostamaan perhereseptiään ja vahvistamaan perintöään Airbnb-keittokirjassa, joka on suunniteltu vuodelle 2020. 100 parasta hakijaa pääsevät opiskelemaan yhdessä asiantuntijoiden, kuten kokki David Changin ja hänen äitinsä, Sherrin kanssa yhdessä neljästä, erityisesti -järjestänyt viiden päivän kurssit Slow Foodin Gastronomic Sciences -yliopistossa, joka sijaitsee Unescon maailmanperintökohteessa Pollenzossa, Pohjois-Italiassa.

Työpajojen, maistelujen, kenttävierailujen ja UNISG-professorien oppituntien lisäksi tarjolla on myös käytännön oppitunteja yhdeltä alustan varatuimmista isännistä, Nonna Nerinalta, joka on ansainnut yli 150,000 XNUMX dollaria pelkästään toivottamalla matkustajat tervetulleiksi Rooman maaseudulle oppimaan hänen ja hänen perheensä rakkaus pastan valmistukseen. Uusi Cooking-kategoriamme yhdistää alustamme parhaat puolet upouusiin Airbnb-elämyksiin, joita yhdistävät uudet periaatteet, jotka takaavat aidon, paikallisen kokemuksen intiimeissä ympäristöissä ja pienryhmissä.

"Aina ensimmäisistä vieraista lähtien Airbnb:n kanssa olemme ymmärtäneet, että aterian jakaminen on avain, joka avaa kulttuurin ja edistää yhteyttä. Airbnb:n ruoanlaittokokemusten avulla haluamme tuoda takaisin perinteen, jossa ihmiset kokoontuvat tekemään ja jakamaan aterioita, ja tämän kautta auttaa säilyttämään ainutlaatuisia reseptejä, joita jaetaan perhekeittiöissä ympäri maailmaa”, kertoi Brian Chesky, Airbnb:n toimitusjohtaja ja perustaja.

Ollakseen yksi 100 Italiaan lähetetystä onnekkaasta Airbnb-käyttäjät voivat osallistua itse tai nimetä suosikkikokkinsa airbnb.com/cooking, lähettää henkilökohtaisen esseen siitä, miksi ehdokkaiden intohimo ruoanlaittoon ja perheen resepti tekee heistä täydellisen istuvuuden. Haku on nyt auki ja päättyy klo 11 EST 59. joulukuuta 23. 2019 onnekkaa valitsee tuomaristo, johon kuuluu Airbnb:n, Slow Foodin ja Gastronomic Sciences -yliopiston edustajia. Jokaiselle neljälle kurssille on tarjolla 100 paikkaa 25., 15., 22. kesäkuuta ja 29. heinäkuuta 6 alkaen.

Airbnb-kokeiden kohokohtia ovat:


Tietoja Airbnbistä
Airbnb on yksi maailman suurimmista markkinapaikoista ainutlaatuisille, autenttisille majoituspaikoille ja tekemistä. Se tarjoaa yli 7 miljoonaa majoitusta ja 40,000 62 käsintehtyä aktiviteettia, kaikki paikallisten isäntien toimittamana. Airbnb on taloudellisen vaikutusvallan moottori, ja se on auttanut miljoonia majoitusyrittäjiä rahallistamaan tilat ja intohimonsa säilyttäen samalla matkailun taloudelliset hyödyt omissa yhteisöissään. Airbnb:llä on tähän mennessä yli puoli miljardia vierasta ja se on saatavilla 191 kielellä XNUMX maassa ja alueella. Airbnb edistää ihmisten välistä yhteyttä, yhteisöä ja luottamusta kaikkialla maailmassa.

https://news.airbnb.com

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/