Thaimaan miehen väitetään hajottavan oman äitinsä, laittaa jääkaappiin ja ampua sitten itsensä Bangkokissa

Bangkok-

Naisen paloiksi leikattu ruumis on löydetty jääkaapista ja hänen poikansa löydettiin ammuttu päähän talosta Bangkokissa.

Ilmoituksen saatuaan maanantai-iltana Tha Khamin poliisi meni kaupunkitaloon osoitteessa Soi Tha Kham 28 Samae Dam -alueella, Bang Khun Thainin alueella, Thonburin alueella.

He löysivät viisi ruumiinosaa - pää, käsivarret ja vartalo, joissa oli yhdeksän puukotusta selässä ja alaosa vyötäröstä alaspäin. Myös niskasta löytyi viiltohaava.

He löysivät myös hänen poikansa lattialta ampumahaavalla päähän, mutta hän oli edelleen elossa. Hänen ruumiinsa vierestä löydettiin 38-pistooli. Hänet julistettiin kuolleeksi muutamaa tuntia myöhemmin Nakhon Thonin sairaalassa.

Äidin ystävä oli havainnut tapahtumapaikan, kun hän oli yrittänyt turhaan ottaa häneen yhteyttä sunnuntaina kello 8 lähtien keskustellakseen liikeasioista.

Häntä tervehti hänen poikansa, joka sanoi, ettei hänen äitinsä ollut kotona eikä halunnut hänen pääsevän sisälle. Hän vaati ja meni taloon etsimään häntä. Katsottuaan kaikkialta hän avasi jääkaapin ja löysi ruumiinosat.

Sillä hetkellä hän väitti, että poika juoksi hakemaan aseen ja ampui itsensä. Sitten hän soitti poliisille.

Pääkaupunkiseudun poliisiosaston 9 päällikkö, kenraali Chokchai Ngamwong sanoi, että eronnut, 42, ja hänen poikansa, 20, joka oli toisen vuoden opiskelija teknologiainstituutissa, olivat asuneet talossa kolme vuotta.

Heidän taloon saapuneet sukulaisensa kertoivat poliisille, että poika oli mielisairas. Hänen tietueensa osoittivat, että hän oli avohoidossa Somdet Chaopraya Institute of Psychiatryssa. Jotkut thaimaalaiset tiedotusvälineet kertoivat hänen kärsineen vakavasta masennuksesta.

Lähde: Bangkok Post.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/