Pattayan poliisi pitää kokouksen ja lupaa parempaa liikenteen hallintaa sesonkiaikana tienrakennusten vuoksi

Pattaya-

Tänä iltapäivänä Pattayan poliisi, Pattayan kaupungin poliisiaseman johtajan poliisin eversti Thanaphong Pho Thiratin johtama, piti tapaamisen kymmenien liikennepoliisin kanssa asettaakseen suunnan seuraaville viikoille, kun Pattaya alkaa virallisesti odotettuun kiireiseen sesonkiin.

Kaupungissa on käynnissä laaja tienrakennushanke osana itäisen talouskäytävän työtä, jossa asennetaan uusia viemärijärjestelmiä, parannetaan teitä, siirretään johtoja maan alle ja lisätöitä, jotka auttavat lievittämään monia päänsärkyjä, joita kaupungissa on ollut vuosia tulvien ja kaapelien takia. hallinta.

Käynnissä olevan rakentamisen määrän sekä suuria kiertoajelubusseja käyttävien erityisesti Kiinasta tulevien turistien merkittävän kasvun vuoksi liikenne on ajoittain muuttunut lähes sietämättömäksi Keski-Pattayalla.

Liikennepoliiseille kerrottiin, että he lisäävät merkittävästi läsnäoloa ohjaamaan liikennettä ja helpottamaan eräitä ruuhkaisimpia alueita, erityisesti pyhäpäivinä ja viikonloppuisin koko sesonkiajan.

Poliisia opastettiin myös kohtelemaan turisteja kunnioittavasti ja hymyillen ja varmistamaan, että he muistavat olevansa usein kaupungin kasvot kymmenille tuhansille Pattayassa vieraileville turisteille.

Suunnitelmat liikenteen ohjaamisesta ja loogisen suunnittelun hyödyntämisestä rakennustöiden aikana ovat myös käynnissä lähikuukausina.

Kokonaisrakennustöiden arvioidaan kestävän lähes ensi vuoden puoliväliin saakka.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/