Nong Nooch Gardenissa on ennätysmäärä turisteja kiireisen lomakauden lähestyessä Kiinan, Venäjän ja Intian johdossa

Pattaya-

Nong Nooch Garden raportoi liiketoiminnan piristymisestä ja vilkkaasta myynnistä ja osallistujista sesonkiajan lähestyessä nopeasti. Toimittajat olivat paikalla tänä viikonloppuna suositussa matkailukohteessa ja puisto oli täynnä tuhansia turisteja, pääasiassa kotimaisia ​​sekä Kiinasta, Venäjältä ja Intiasta.

Puisto, joka on yksi maailman arvostetuimmista puutarhoista ja sisältää myös esityksiä, eläinnähtävyyksiä, kulttuurinäyttelyitä, dinosauruspuiston, ravintoloita ja paljon muuta, on luultavasti Pattayan vilkkain nähtävyys… ja sesongin lähestyessä se vain lisääntyy.

Lippumyynnin havaittiin olevan vilkasta tänä viikonloppuna, kun kymmenet jonottivat päästäkseen sisälle puistoon pitkin päivää. Puiston ulkopuolella voitiin nähdä tasaisen virran kiertuebusseja pudottavan satoja turisteja.

Vaikka jotkin alueen tapahtumapaikat näyttävät edelleen olevan hiljaisempia, Nong Nooch näyttää vain lisääntyvän sesonkiajan lähestyessä seuraavien viikkojen aikana, minkä odotetaan olevan puiston ennätys.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/