Kaksi loukkaantui kuorma-auto-onnettomuudessa humalassa matkustajan yrittäessä ottaa pyörän haltuun

Pattaya -
Pakettiauto kaatui kyljelleen varhain tänä aamuna, kun päihtynyt matkustaja väitti osaavansa ajaa paremmin kuin kuljettaja ja yritti väkisin ottaa haltuunsa Pattayalla ajamisen.

Nongpruen poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta eilen tiellä lähellä rautatietä Pattayalla.

Poliisi, pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen kaatuneen lava-auton tieltä.

Sisältä löytyi kaksi päihtynyttä loukkaantunutta thaimaalaista miestä, jotka olivat 32-vuotias kuljettaja Mr. Rueangdet Plakjaroen ja matkustaja 30-vuotias Teerapong Namket.

Heidät kuljetettiin paikalliseen sairaalaan kohtalaisen vamman vuoksi.

Kuljettaja kertoi Pattaya Newsille, että he olivat matkalla takaisin juhlista. Hän myönsi, että molemmat miehet olivat vahvasti humalassa.

Hänenkin humalassa matkustajansa joutui riitaan siitä, kumpi osaisi ajaa paremmin ja yritti ottaa haltuunsa onnettomuuden aiheuttaneen ajamisen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/