Humalassa, alaston venäläinen pidätettiin yrittäessään varastaa jahdin Koh Samuilla

KOH SAMUI – Venäjän kansalainen pidätettiin sunnuntaina, kun hän yritti varastaa jahdin humalassa ja alasti lomasaarella Koh Samuilla, poliisi kertoi.

Ianin Lev Aleksandrovich, 34, sai syytteen yleisen järjestyksen häirinnästä tapahtumasta. Bophutin poliisiaseman eversti Thongchana Hankittikanjana sanoi, että venäläistä miestä voidaan syyttää myös kiinteistöjen vahingoittamisesta, jos jahdin omistaja tekee valituksen.

Poliisin mukaan Ianin pysäytti autonsa laiturille sunnuntai-iltana ja alkoi riidellä vaimonsa kanssa. Muutaman minuutin äänekkään riidan jälkeen Ianin – joka vaikutti olevan humalassa – käveli merelle, riisui vaatteensa ja hyppäsi mereen.

Poliisi kertoi, että hän ui tämän jälkeen noin 50 metrin päähän laiturista ankkuroitua jahtia kohti.

Jahdilla Ianin yritti ohjata venettä pois, mutta ei kyennyt sytyttämään moottoria, poliisi kertoi. Poliisit saapuivat pian sen jälkeen, ja heidän täytyi lainata kalastusvene päästäkseen veneeseen ja pidättääkseen Ianinin, joka kamppaili ennen kuin hänet alistettiin.

Kun hänet vietiin takaisin rantaan, Bophutin poliisipäällikkö Thongchana sanoi, että Ianinin vaimo löi häntä kasvoihin. Ianin vietiin Samuin turistipoliisiasemalle, jossa hän alkoi raittiina ja julisti "Rakastan sinua, rakastan venettä", poliisi sanoi.

Ei ole heti selvää, onko pariskunta sovittu.

Lähde: Khao Sod English

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/