Tuhansia poliiseja on lähetetty paavin Thaimaan-vierailulle, tiesulkuja ja valtavia väkijoukkoja odotetaan Bangkokissa

Noin 6,000 7 poliisia Metropolitan Police Bureausta ja Provincial Police Region 20:stä lähetetään helpottamaan liikenteen liikkumista ja turvaamaan paavi Franciscuksen kolmipäiväisen Thaimaan-vierailun aikana. Paavi saapuu XNUMX. marraskuuta.

Thaimaan kuninkaallisen poliisin apulaispäällikkö, pol-kenraaliluutnantti Damrongsak Kittiprapat kehotti perjantaina ihmisiä välttämään Rama I-, Phya Thai- ja Banthat Thong-teiden käyttöä 1. marraskuuta klo 8-21, koska noin 50,000 XNUMX ihmisen odotetaan toivottavan paavin tervetulleeksi. .

"Haluamme pyytää ihmisiä käyttämään joukkoliikennettä alueelle saapumiseen, kun taas Metropolitan Police Bureau tiedottaa vaihtoehtoisista reiteistä alueen välttämiseksi ensi viikon aikana", hän sanoi.

"Olemme ryhtyneet toimiin turvallisuuden takaamiseksi, kuten tarkastuspisteet, joissa seulotaan tapahtumaan osallistuvia ihmisiä, sen lisäksi, että olemme tehneet yhteistyötä turvallisuusosaston kanssa selviytyäksemme vakavista tapauksista", hän sanoi.

Metropolitan Police Bureau harjoittelee turvallisuusharjoituksia ja ilmoittaa turvallisuuskeskuksen avaamisesta toivottaakseen paavin tervetulleeksi tiistaina.

Lähde: https://www.nationthailand.com/news/30378407

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/