Pääministeri julkisti uusia matkailuetuja, lisää toimenpiteitä, joita mahdollisesti tarkastellaan ja keskustellaan tulevaisuudessa, mukaan lukien klo 2-5 alkoholin myyntikiellon poistaminen

Bangkok-

Bangkok Post kertoi, että pääministeri ilmoitti useista uusista etuuksista, jotka koskivat pääasiassa investointeja ja verotusta Thaimaan matkailualan vauhdittamiseksi.

Koko artikkeli löytyy täältä:

https://www.bangkokpost.com/business/1794544#cxrecs_s

Yksi tietty alue kuitenkin erottuu monista ja se, että myös yksityinen sektori vaati alkoholijuomien myyntikiellon tarkistamista klo 2–5 sanoen toimenpiteen vahingoittavan matkailualaa.

Virallisesti on lain vastaista myydä alkoholijuomia tänä aikana Thaimaassa, ja se on ollut jo jonkin aikaa. Syyt ovat olleet erilaisia ​​työntekijöiden juopumisen estämisestä ja pitkien lounaiden nauttimisesta opiskelijoiden alkoholin ostamiseen koulun jälkeen.

Myös täytäntöönpano on vaihtelevaa eri puolilla maata. Monet yritysten pyörittämät paikat, kuten Big C, noudattavat tiukasti sääntöä, ja jotkin Family Martin ja 7 11:n haarat tekevät niin myös. Pienet baarit ja äiti- ja popkaupat kuitenkin yleensä laiminlyövät lain varsinkin matkailualueilla.

Lakia on valvottu satunnaisesti myös Pattayassa, ja teknisesti on lain vastaista ostaa viinaa näinä aikoina.

Yksityinen sektori toivoo, että tunnit katsotaan ja nostetaan.

Lähde Bangkok Post

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/