Eurooppalaiset matkailijat jatkavat laskuaan Thaimaassa, pitäisi olla herätyssoitto matkailuviranomaisille

Seuraavan artikkelin lähteenä on skift.com. Kaikki mielipiteet ovat heidän eivätkä välttämättä The Pattaya Newsin mielipiteitä.

Eurooppalaiset saapuvat Thaimaassa laskuun. Tämä on vakavaa - ja surullista. Mitä järkeä on jauhemaisilla hiekkarannoilla siunatulla valtakunnalla, joka jahtaa enemmän turisteja ja saa lopulta vähemmän tuloja?

Matematiikassa ei ole järkeä. Thaimaa toivotti tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla tervetulleeksi 5.65 miljoonaa kiinalaista turistia, jotka käyttivät 10 miljardia dollaria (311 miljardia bahtia) ja 3.61 miljoonaa eurooppalaista matkailijaa, jotka käyttivät 8.5 miljardia dollaria (259 miljardia bahtia), Thaimaan matkailuministeriön luvut osoittavat. Tämä tarkoittaa, että eurooppalaisia ​​on huomattavasti vähemmän kuin kiinalaisia, mutta heidän menonsa ovat 2,358 1,770 dollaria henkilöä kohti verrattuna XNUMX XNUMX dollariin kiinalaista kohden.

Mikään kohde ei saa vastustaa kiinalaisia ​​turisteja, eivätkä he todellakaan ole syyllisiä eurooppalaisten Thaimaahan saapuvien määrän vähenemiseen. Myöskään bahtin vahvistuminen ei ole laskun ainoa syy. Toinen elefantti huoneessa on kestämätöntä kehitystä, ei pelkästään ympäristön, vaan matkailuyritysten kukoistavan ekosysteemin osalta, ja on selvää, että Thaimaa on menettämässä kiiltoaan. Silti se syyttää kaikkea – Brexitiä, bahtia, kauppasotaa ja kaikkia muita ulkoisia tekijöitä – paitsi itseään.

Thaimaan on tarkasteltava sisäisiä puutteita, kun valtakunta juhlii ensi vuonna 60-vuotisjuhlia. Merkit osoittavat, että on. Thaimaan apulaiskuvernöörin matkailuviranomainen Tanes Petsuwan myönsi puhuessaan verkostoitumistilaisuudessa äskettäin World Travel Marketissa: "Näemme selkeän tarpeen päivittää arvolupauksemme ja laajentaa tuotevalikoimaamme... kilpailu on kiristynyt."

Hän korosti myös vastuullisen matkailun merkitystä ja sitä, että viranomaiset ovat ottamassa "seuraavia askeleita kohti kestävää Thaimaata".

Herätys on hyvä Thaimaalle, jolla on vielä paljon tarjottavaa.

Lähde: Skift.com

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/