Yllätys… Chonburin kyläläiset löytävät vesisäiliöstä nelimetrisen pythonin!

Pattaya-

Paikalliset käärmeenkäsittelijät ja kylän virkamiehet soitettiin, kun järkyttynyt paikallinen asunnonomistaja Chonburissa aivan Pattayan ulkopuolella avasi vesisäiliöalueensa puhdistamista varten ja löysi epämiellyttävän yllätyksen… neljä metriä pitkän pythonin kiertyneenä sisälle!

Tapahtumassa selvisi, että asunnonomistaja sanoi olevansa siivoamassa taloaan ja avasi talon sisällä olevan viemäriputken kannen löytääkseen suuren pythonin, joka oli kiertynyt tiukasti putken sisään, jonka odotettiin olevan siellä pitkään. Hän kutsui välittömästi apua.

Käärmeenkäsittelijät avasivat putken ja asettivat virvelen käärmeen kaulan ympärille ennen kuin he auttoivat vetämään pythonin pois säiliöalueelta. Kesti noin 15 minuuttia, he havaitsivat, että käärmeen pituus oli lähes 4 metriä, sitten python laitettiin säkkiin ja vapautettiin paikallisessa viidakossa päästämään sen takaisin luontoon.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/