Thaimaan valtiovarainministeriö lanseeraa arvonlisäveron palautussovelluksen kuun loppuun mennessä matkailun edistämiseksi

BANGKOK (NNT) – Valtiovarainministeri Uttama Savanayana kertoi tänään, että hallitus aikoo käynnistää veronpalautusmobiilisovelluksen tämän kuun loppuun mennessä lisätäkseen matkailumenoja.

Valtiovarainministeri sanoi allekirjoitettuaan sopimusmuistion Krungthai Bankin (KTB) kanssa, että ministeriö käyttää lohkoketjuteknologiaa kolmessa hankkeessa, joihin osallistuvat tulliosasto, veroosasto ja valtionvelanhallintatoimisto.

Valtiovarainministeriön ja KTB:n yhteistyö parantaa suuren yleisön pääsyä valtion palveluihin, mukaan lukien turistien arvonlisäveron palautukset. Hanketta toteuttavat verovirasto, tullivirasto ja KTB. Refunds-sovellus julkaistaan ​​tämän kuun lopussa. Sovellus rohkaisee matkailijoita lisäämään kulutusta, koska he saavat veronpalautuksia nopeammin. Ainakin kaksi miljoonaa turistia hakee vuosittain arvonlisäveron palautusta 50 miljardin bahtin kokonaisostoksista.

Lohkoketjuteknologia rohkaisee ihmisiä myös ostamaan valtion obligaatioita verkosta. Ihmiset voivat ostaa joukkovelkakirjoja Bond Direct -sovelluksen kautta, joka myös julkaistaan ​​tämän vuoden loppuun mennessä.

Valtiovarainministeri Uttama kertoi tänään ohjeistaneensa asiaan liittyviä virastoja viimeistelemään Go Digital -strategian kahden viikon kuluessa, jotta konkreettisia tuloksia voidaan saada ensi vuoden alkuun mennessä.

Lähde Thaimaan kansallinen uutistoimisto

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/