Neljä aikuista epäiltyä pidätettiin Phuketissa, ja heitä syytetään pahoinpideltyjen ja pakotettujen lapsijoukkojen johtamisesta turisteille.

Kenraaliluutnantti Jaruwat Waisaya, Thaimaan kuninkaallisen poliisin lakiasioiden ja riita-asioiden viraston komentaja, matkusti Phuketiin ilmoittamaan pidätyksistä Patongin poliisiasemalla pidetyssä lehdistötilaisuudessa tänä iltapäivänä (10. marraskuuta).

Ilmoituksessa olivat läsnä Phuketin maakunnan poliisin apulaiskomentajat eversti Sermphan Sirikong ja eversti Chaiwat Uikam, joka on aiemmin toiminut Patongin poliisipäällikkönä, sekä nykyinen Patongin poliisipäällikkö eversti Anotai Jindamanee ja Kitti Intharakul, Phuketin maakunnan sosiaalisen kehityksen päällikkö. Human Security Office ja Atchara Surakul, Phuketin lapsi-, koti- ja perheasioiden toimiston johtaja.

Kenraali Jaruwat nimesi neljä pidätettyä epäiltyä: Wanthakan Aramsri, rouva Khemika Upakarnkaew, Pornthep Upakarnkaew ja Vachira Poonchuay.

Kaikki neljä pidätettiin kodeissaan Nakhon Sri Thammaratissa.

Kaikki neljä pidätystä tehtiin Phuketin provinssin tuomioistuimen eilen (9. marraskuuta) antamien pidätysmääräysten perusteella, kenraali Jaruwat sanoi.

Operaatio saatettiin virkamiesten tietoon, kun Phuket Muang District Palad (päällikkö hallintovirkailija) ja hänen sijaisensa näkivät 28. lokakuuta 10-13-vuotiaat lapset haukkuvan ja myyvän kookosvettä yöpaikassa Phuketin Muangin alueella, kenraali Jaruwat selitti.

Lapset olivat laihoja ja pukeutuneet rievuihin. Poliisit kysyivät lapsilta, miksi he eivät menneet kouluun, ja heille kerrottiin, että lapsia käskettiin myymään kookosvettä.

Lapset selittivät, että jos he eivät, heitä hakataan, hän sanoi.

Lapset otettiin huostaan ​​ja operaatiosta käynnistettiin tutkinta, kenraali Jaruwat selitti.

Hän sanoi, että tuloksena syntyneessä tutkimuksessa tehtiin kantelu Damrongdharma Centerissä (maakunnan oikeusasiamiehen toimisto) Nakhon Sri Thammaratin maakunnassa ja pidettiin lehdistötilaisuus, jossa syytettiin poliiseja siitä, ettei heillä ollut oikeutta pidättää lapsia, ja uhkailtiin haastaa asianosaiset viranomaiset oikeuteen.

"Tästä tuli suuri uutinen, ja pääministeri Prayut Chan-ocha ja varapääministeri kenraali Prawit Wonguwan ovat erittäin kiinnostuneita. He haluavat selventää totuutta ja Bangkokista lähetettiin johtavia upseereita suorittamaan tutkimusta, kenraali Jaruwat selitti.

Pattaya-uutiset lisäävät, että sosiaalisessa mediassa thai- ja englanninkieliset kommentit väittävät, että tämä on jatkunut pitkään Phuketissa ja Pattayassa ja että viranomaisten pitäisi olla ykkösprioriteetti, joka lopettaa lasten käyttämisen turistien haukkuun.

Lähde ja lue lisää alta. Kuvia gotravelthailanfista.


Lue lisää https://www.thephuketnews.com/phuket-child-hawking-gang-busted-for-human-trafficking-child-exploitation-73572.php#BUd0CJgSt3OZslJO.99

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/