Paennut vanki vietiin takaisin Pattayan tuomioistuimen vankilaan, Yhdysvaltain suurlähetystö joutui lääketieteelliseen tilanteeseen Bart Helmusin kanssa, joka on aivokuollut, viranomaiset kertovat

Paennut vanki vietiin takaisin Pattayan tuomioistuimen vankilaan

Pattaya -
Paennut vanki vietiin takaisin Pattayan provinssin tuomioistuimen vankilaan tänä iltapäivänä.

Pattayan kaupungin poliisin ryhmä, jota johti everstiluutnantti Somboon Ueasamanmaitree, vei paenneen miesvangin Noi 'Ton' Nintetin takaisin Pattayan provinssin tuomioistuimen vankilaan, josta hänet vangittiin Sa Kaeossa, vain muutaman kilometrin päässä Kambodžan rajalta. Hän antautui rauhanomaisesti poliisille keskiviikkona perheensä kehotuksesta.

Kaksi muuta paennutta vankia ovat Bart Allen Helmus, 39, Yhdysvaltain kansalainen, jonka viranomaiset sanoivat olevan aivokuollut ja eläkkeellä, ja hänen vaimonsa Sirinapa Wisetrit, 31-vuotias, on saanut lieviä vammoja.

Yhdysvaltain Thaimaan suurlähetystöön ollaan yhteydessä koskien seuraavia toimenpiteitä herra Helmusin kanssa, joka on kliinisesti ja laillisesti kuollut ja on ollut kuollut siitä lähtien, kun hän ampui itsensä keskiviikkona iltapäivällä poliisin sulkeutuessa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/