50,000 XNUMX bahtia tarjottiin tiedoista, jotka johtivat amerikkalaisen Bart Allen Helmusin ja kahden muun Thaimaan Pattayan tuomioistuimesta pakeneneen thaimaalaisen pakolaisen pidätykseen.

Päivitys: Alueellinen ja paikallinen poliisi kolmen paenneen pakolaisen metsästyskeskuksessa on tarjonnut 50,000 XNUMX bahtin palkkion kaikista tiedoista, jotka johtavat kolmen paenneen vangin vangitsemiseen tai sijaintiin Pattayan provinssin tuomioistuimesta eilen. Amerikkalaisen huumekauppias Bart Allen Helmusin johtamien pakolaisten uskotaan edelleen olevan Thaimaassa, mutta he yrittävät kuitenkin ylittää rajan Kambodžaan.

He muistuttivat yleisöä ottamaan heihin yhteyttä ja olemaan lähestymättä tai yrittämättä pidättää epäiltyjä itse, koska heitä pidetään erittäin vaarallisina ja aseistetuina.

Max, toinen kahdesta epäillystä pidätettiin tänä iltapäivänä osallisena pakoon.

Poliisi kertoo, että kahta epäiltyä, jotka pidätettiin tänä iltapäivänä rikoskumppaneina, jotka väitettiin pudottaneen Pattayan provinssin tuomioistuimessa käytetyn pakoajoneuvon, kuulustetaan tällä hetkellä hyödyllisten tietojen saamiseksi. Heitä uhkaavat huomattavat vankeusrangaistukset ja rangaistukset, mutta yhteistyö karanneiden pidättämisessä voi lyhentää heidän kohtaamiaan aikaa.

Bart Allen Helmus on tässä kuvassa oikealla, ja häntä pidetään aseistettuna ja vaarallisena.

Kambodžan viranomaisiin on myös otettu yhteyttä kumppanuusyrityksen avulla, jotta karkailijat saadaan kiinni, jos he ylittävät rajan.

Toinen kahdesta epäillystä vangittiin tänä iltapäivänä pakenijoiden rikoskumppanina.

Heidän uskottiin viimeksi matkustaneen alla olevan kuvan ajoneuvossa poliisin mukaan tänä iltana.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/