Kolme vaarallista vankia, mukaan lukien amerikkalaiset pakenivat Pattayan provinssin tuomioistuimesta, yhtä poliisia puukotettiin

Kolme paennutta vankia, mukaan lukien amerikkalainen, jota metsästetään Pattayalla

Pattaya -
Kolme vankia, mukaan lukien amerikkalainen, jotka ovat paenneet Pattayan provinssin tuomioistuimesta, metsästetään nyt. Poliisi loukkaantui puukotuksesta.

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 3 Pattayan provinssin tuomioistuimen vankilassa.

Poliisi ja pelastushenkilöstö saapuivat paikalle havaitsemaan, että Sattahipin poliisin kapteeni Tanamet Potipan oli loukkaantunut vankilan sellissä puukotuksesta. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Oikeuden vartija sanoi, että vangit olivat vankilassa. Hän kuuli taistelun äänen ennen kuin kuuli laukauksen. Yksi heistä, joka kantoi kätkettyä asetta, oli ampunut aseella poliisia kohti. On epäselvää, miten aseet pääsivät oikeuteen tässä vaiheessa.

Kolme edelleen ketjuissa ollutta vankia nousi pronssiseen Izuzu D Max -lava-autoon, joka odotti tuomioistuimen edessä tuntemattoman rikoskumppanin kanssa ja kiihtyi.

Nämä kolme vankia ovat thaimaalainen Noi Ton Nintet, jota syytetään metamfetamiinipillereiden, ekstaasipillereiden ja kristallimetamfetamiinin laittomasta hallussapidosta. Hän oli hyökännyt poliisin kimppuun ja avannut tulen oikeustalon edessä.

Kaksi muuta vankia ovat amerikkalainen mies, 39-vuotias Bart Allen Helmus ja thaimaalainen nainen, hänen vaimonsa Sirinapa Wisetrit, joita syytetään kristallimamfetamiinin ja aseen laittomasta hallussapidosta.

Etsittiin vanki Bart Helmus, Amerikan kansalainen.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=480735529344128&id=176481829769501

Kaikkia kolmea pidetään erittäin vaarallisena, ja poliisi on asettanut alueelle tiesulkuja ja partioita yrittääkseen saada epäillyt kiinni.

Kerromme pian lisää tästä murtuvasta tarinasta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/