Pattaya Walking Street Gogon koko henkilökunta ilmoittaa ulkomaalaisesta omistajasta poliisille väitetyn maksun puutteen vuoksi, omistajan kadoksissa

Pattaya -
Yli 30 työntekijää Etelä-Pattayan liikkeestä teki ilmoituksen poliisille tänä aamuna, koska heille ei väitetty maksettu.

Hidden a go go -järjestön henkilökunta, yhteensä yli 30 henkilöä, on tehnyt ilmoituksen Pattayan poliisille tänä aamuna.

He kertoivat poliisille, että Pattayan Walking Streetillä sijaitsevan Hidden a go go:n omistaja ei ole maksanut heidän palkkojaan, jotka ovat yhteensä noin 400,000 XNUMX bahtia.

He ovat työskennelleet 14. lokakuuta lähtien 10 päivän maksulla. Ulkomainen omistaja oli lykännyt maksua eiliseen, mutta nyt he eivät saa yhteyttä omistajaan ja hän näyttää kadonneen. Mies tunnistettiin amerikkalaiseksi, mutta hänen nimeään ei ole julkistettu tässä vaiheessa lehdistölle poliisin tutkinnan aikana.

Heidän pitäisi saada 1,200 70 bahtia päivässä jokaista henkilöä kohden, henkilökunta totesi työsopimuksensa ehtojen mukaisesti. Palkkaamattomia työntekijöitä on yhteensä noin XNUMX.

Poliisi jatkaa tutkintaa saadakseen lisätoimia ja etsii omistajaa, jonka he uskovat olevan edelleen Thaimaassa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/