Etsittiin brittirikollista karkotettua Pattayasta pidätettyä karkotettavaksi

Britannian kansalainen Dylan Taylor, 35, pidätettiin Chon Burin maakunnassa sen jälkeen, kun Britannian viranomaiset toivat hänet Thaimaan maahanmuuttoviraston tietoon, kerrottiin eilen (28. lokakuuta) Bangkokissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Taylor oli etsintäkuulutettu pidätysmääräyksen perusteella Englannissa, koska hän ei saapunut oikeuteen kuulemaan tuomiota pässistä, joka teki ratsian kauppaan Devonissa Lounais-Englannissa pankkiautomaatin ryöstön toivossa.

Mr. Dylan Taylorin Britannian mugshot

Taylor tuomittiin viime vuonna seitsemän ja puolen vuoden vankeuteen törmättyä Mitsubishi Shogunilla Trago Millsin kauppaan Newton Abbotin kaupungin ostoskeskuksessa ja yrittäessään varastaa pankkiautomaatin.

Hän aiheutti 100,000 3.88 punnan (noin 40,000 miljoonan punnan) vahinkoa, ja kauppa menetti 1.55 XNUMX puntaa (XNUMX miljoonaa euroa) tuloja, kun se suljettiin korjausten vuoksi, raportoi uutissivusto Devon Online.

Torquaysta kotoisin oleva Taylor oli osa jengiä, joka törmäsi autolla liikkeen etuovesta aikaisin aamulla. Taylor oli ostanut auton edellisenä päivänä hintaan 895 puntaa (B34,700 XNUMX).

Edellä mainittu pässin ratsastuskohtaus, johon osallistui herra Dylan Taylor

Kaupan sisällä Taylor ja jengi kiinnittivät köyden vapaasti seisovaan koneeseen ja yrittivät vetää sen pohjastaan. He epäonnistuivat ja lähtivät tyhjin käsin. Koneessa oleva veri ja DNA vastasivat Taylorin verta, raportoi Devon Online.

Mutta Taylor, 33, ei saapunut kuulemaan häntä vastaan ​​annettua tuomiota Exeterin kruunuoikeudessa, ja hänet tuomittiin hänen poissa ollessaan.

Sanottiin, että hän oli kertonut ystävilleen tarvitsevansa aikaa "selvittääkseen itsensä". Syyttäjän mukaan hän saattoi paeta Thaimaahan. (Katso Devon Online -raportti tätä.)

Taylorilla oli useita aiempia tuomioita samantyyppisestä rikoksesta, ja hän oli juuri istunut neljä vuotta vankilassa Yhdistyneen kuningaskunnan lehdistön mukaan. Hän oli vapautettu vain kaksi viikkoa, kun hän teki tämän viimeisimmän rikoksen.

Taylor pidätettiin sen jälkeen, kun Britannian viranomaiset olivat ilmoittaneet maahanmuuttoviranomaisille, että pässiratsiasta etsitty epäilty oleskelee Chon Burissa.

Taylorin lupa oleskella Thaimaassa oli peruutettu ja hänet luovutetaan Britannian viranomaisille Englannissa syytettä vastaan, kerrottiin eilen Bangkokissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Lähde: Phuket News, Naew Na


Lue lisää https://www.thephuketnews.com/brit-ram-raider-aussie-hell-angel-arrested-in-chon-buri-73405.php

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/