Australian Hells Angels -jengin jäsen pidätettiin Pattayalla syytteiden vuoksi Australiassa, ja hänet karkotetaan

Thaimaan Pattayan lomakylän poliisi on pidättänyt Australian Hells Angels -jengin jäsenen, jota etsitään huumerikoksista Länsi-Australiassa.

Poliisi kertoo pidättäneensä Luke Andersonin torstaina tavattuaan Australian suurlähetystön virkamiehiä. Maahanmuuttopoliisi ilmoitti peruuttaneensa hänen viisuminsa ja karkottavansa hänet.

"Olemme informoineet australialaisia, ja he ovat lähettäneet virkamiehiä saattamaan hänet Thaimaasta syytteiden kohteeksi Australiassa", sanoi Immigration Bureau's Division 3:n komentaja polmajuri Archayon Kraithong. "Uskomme, että hänellä on todennäköisesti useampi kuin yksi pidätys. lupa."

Poliisi kertoi Bangkok Post tiedotustilaisuudessa Bangkokissa, että pidätysmääräys oli peräisin vuodelta 2017, mutta se ei antanut yksityiskohtia. He sanoivat, että hän oli asunut thaimaalaisen tyttöystävänsä kanssa Pattayalla.

Thaimaan poliisin lehdistötiedotteen mukaan Anderson on pidätetty Australiassa yli 20 kertaa. Mukaan lukien laittomien aseiden ja huumeiden hallussapito.

Upseeri vahvisti myös, että Anderson oli osallisena väkivaltaiseen pahoinpitelyyn kahta thaimaalaista veljeä vastaan ​​Pattayalla. Hyökkäys tapahtui syyskuussa 2016 yhdessä kahden muun Hells Angels -jäsenen kanssa.

"Muutama vuosi sitten hän teki rikoksen hyökkäämällä Thaimaan kansalaiseen", sanoi polmajuri kenraali Archayon. Hän sanoi, että Andersonia epäillään myös "osallisuudesta huumeiden ja aseiden laittomaan kauppaan". Thaimaan käyttäminen kohtauspaikkana, tukikohtana aktiviteetteille Australiassa. Pidämme häntä vaarallisena ihmisenä."

Pattayan Hells Angelsin australialainen päällikkö Wayne Schneider tapettiin kuoliaaksi vuonna 2015. Hänet haudattiin matalaan hautaan huumeisiin liittyväksi kiistaksi. Helvetin enkeli Antonio Bagnato tuomittiin murhasta ja tuomittiin kuolemaan, mutta tuomio muutettiin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/