Thaimaassa järjestetään tiedotustoimintaa uudelleenkäytettävien pussien ja muovipussien käytöstä

BANGKOK- Luonnonvara- ja ympäristöministeriö yhdessä Thaimaan suurten ostoskeskusten ja päivittäistavarakauppojen kanssa on käynnistänyt vapaaehtoistoiminnan kannustaakseen ihmisiä suojelemaan ympäristöä käyttämällä uudelleenkäytettäviä pusseja muovikassien sijaan.

Luonnonvara- ja ympäristöministeri Varawut Silpa-archa ja joukko virkamiehiä liittyivät vapaaehtoistoimintaan muovikassien käytön vähentämiseksi. XNUMX kauppakeskusta ja lähikauppaa valtakunnallisesti lopettaa muovikassien tarjoamisen ostajille ensi vuoden tammikuusta alkaen.

Lähes vuosi sitten monet ostoskeskukset lopettivat muovikassien tarjoamisen ostajille jokaisen kuukauden neljäntenä päivänä lisätäkseen yleisön tietoisuutta. Kampanjan ansiosta muovikassien käyttö on vähentynyt 1.8 miljardilla.

Varawut kertoi tänään, että ministeriön jätehuollon etenemissuunnitelman tavoitteena on kieltää neljä kertakäyttömuovityyppiä maassa vuoteen 2021 mennessä. Niihin kuuluvat muovipussit, muovimukit, muovipillit ja styroksisäiliöt. Ministeriö pyysi aluksi suuria kauppakeskuksia ja päivittäistavaraliikkeitä yhteistyöhön. Ensi vuonna ministeriö hakee yhteistyötä elintarvike- ja juomateollisuudesta, tuoremarkkinoilta, yhteisömarkkinoilta ja pieniltä vähittäiskaupoilta. Ministeriö ottaa sitten käyttöön lain kertakäyttöisten muovituotteiden kieltämiseksi vuoteen 2021 mennessä.

Lähde: Thaimaan National News Bureau

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/