Pattayan temppelin vartija syyttää Nongpruen pormestarin lyömisestä häntä kasvoihin, tekee poliisiraportin, väitetty tapaus on tallennettu videolle.

Temppelin vartija tekee poliisille ilmoituksen sen jälkeen, kun Pattayan Nongpruen pormestari väitetysti osui häneen -

Pattaya -
Boon Sampanin temppelin vartija on raportoinut paikalliselle poliisille sen jälkeen, kun Nongpruen pormestari iski häneen tällä viikolla julkisesti ja hänet jäätiin kameraan.

Temppelissä herra Wanchai Sanengam, joka on temppelin vartija, sanoi, että tapauksen väitetään tapahtuneen Tak Bat Devo -päivänä (buddilaisuus) tällä viikolla (sunnuntai).

Buddhalaiset olivat mukana tapahtumassa temppelissä.

Nongpruen pormestari Mine Chaiyanit tuli temppeliin ja löi häntä kasvoihin kameran edessä, herra Sanengam väittää.

Hän uskoi, että pormestari saattoi olla vihainen, koska he eivät odottaneet hänen aloittavan uskonnollisen seremonian.

Lisäksi paikalliset asukkaat olivat samana päivänä ilmoittaneet pormestarille, että kiinalaiset kiertoajeluryhmät ajoivat heidät pois heidän ollessaan buddhalaisuuspäivänä temppelissä.

Poliisi tutkii tapausta. Nongpruen pormestari ei ole vastannut julkisesti syytöksiin, jotka ovat levinneet Thaimaan tiedotusvälineissä.

Toimittajan huomautus: Nongpruen pormestari EI OLE Pattayan pormestari, tämä on maakunnan vastuualue. Video löytyy Facebook-sivultamme osoitteessa The Pattaya News.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/