OSS Foreigner App tulossa sanoo, että Thaimaan hallitus voi tehdä 90 päivän sisäänkirjautumisen paljon helpommin verkossa

Pääministerin kansliapäällikkö Pootrakool sanoi viime viikon keskiviikkona, että ulkomaalaiset voivat käyttää tulevaa sovellusta kaikkeen maahanmuuttoilmoitukseen. Yksinkertaisesti tietojen syöttäminen ja selfien lataaminen on sama asia kuin käynti paikallisessa immaahanmuuttotoimisto ja arkistointilomakkeet ja paperityöt siellä.

Hallitus TM30-kiistan ratkaisemisesta lupasi keskiviikkona, että uusi ulkomaalaisten maahanmuuttoilmoitussovellus tulee pian verkkoon ja että se saa ulkomaalaiset ja ulkomaalaiset asumaan ja työskentelemään. in Thaimaa tuntee olevansa tervetullut.

maahanmuutto-raportointi-app-oss-ulkomaalainen-expats-thai-hallitus-uusi-digitaalisuunnitelma-pääministeri
Tällä viikolla kuului hyviä uutisia pääministerin kanslian pääsihteeriltä tohtori Kobsak Pootrakoolilta, joka paljasti, että ulkomaalaisten käyttöön tarkoitettu maahanmuuttoilmoitussovellus tulee pian saataville. Sen nimi on OSS Foreigner, ja korkea virkamies lupasi, että se auttaa saamaan ulkomaalaiset tuntemaan olonsa tervetulleeksi Thaimaahan. Se on osa Thaimaan hallituksen täydellistä digitalisointia, jonka varapääministeri Somkid Jatusripitak (ulomma alhaalla vasemmalla) määräsi valmistumaan vuoteen 2022 mennessä.

Sovellusta kehitetään osana Thaimaan hallituksen laajempaa ohjelmaa, jota apulaispääministeri Somkid Jatusripitak puolustelee Thaimaan julkisten palvelujen tehostamiseksi keskittyen paremman kokemuksen tarjoamiseen Thaimaan yleisölle.

Pääministeri Kobsak Pootrakoolin kanslian apulaispääsihteeri on paljastanut tällä viikolla, että uusi maahanmuuttoraportointisovellus on valmistumassa. Sitä kutsutaan nimellä "OSS Foreigner" ja se toimii mobiilisovelluksissa.

Voidaan käyttää 90 päivän raportointiin

Uuden sovelluksen avulla ulkomaalaiset voivat myös täyttää 90 päivän raportointivaatimuksen yksinkertaisesti lataamalla se, syöttämällä tiedot ja ottamalla selfien, joka ladataan sivustolle sekä vaaditut tietokentät. Maahanmuuttoviraston virkailijat käsittelevät ja vahvistavat tämän samalla tavalla kuin vierailun paikallistoimistossa.

Sovellus toimii yhtä hyvin myös muissa raportointivaatimuksissa ja on yksinkertainen ja helppokäyttöinen.

Suunnitelmissa on digitalisoida kaikki Thaimaan julkiset palvelut vuoteen 2022 mennessä

Tohtori Kobsak esitti ilmoituksen sivuvaikutuksena, kun hän hahmotteli Thaimaan varapääministerin ja talouskoordinaattorin jännittäviä suunnitelmia saada kaikki Thaimaan ministeriöt digitalisoimaan jo vuoteen 2022 mennessä.

Thaimaa 4.0 edelleen hallituksen näköpiirissä

Tohtori Kobsak käytti Thaimaassa asuville ulkomaalaisille ja ulkomaalaisille tarkoitetun uuden sovelluksen etuja korostaakseen, että hallituksen uusi lähestymistapa IT-järjestelmiin ja digitalisaatioon on suunniteltu asettamaan thaimaalaiset tai loppukäyttäjät älykkäämpiä ja helpompia käyttäjiä tuottavien tulosten keskipisteeseen. valtion palvelut. Tällä tavalla uusi teknologia antaa yleisölle valtaa sen sijaan, että se poistaisi hallinnan.

Tämä on aina ollut keskeinen osa Thaimaa 4.0 -agendaa, joka hallituksen taloudellisista ongelmista huolimatta on nyt tärkeämpää kuin koskaan Thaimaan pyrkiessä edistymään korkeamman tulotason talouteen.

Lähde: Thai Examiner

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/