Thaimaahan suuntautuvat eurooppalaiset turistit vähenivät vuonna 2019 intialaisten, kiinalaisten, korealaisten ja japanilaisten matkailijoiden lisääntyessä

Kasikornin tutkimuskeskuksen mukaan Thaimaahan saapuvien eurooppalaisten matkailijoiden määrän odotetaan tänä vuonna laskevan 1.5 prosenttia edellisvuodesta noin 6.66 miljoonaan.

Thaimaan hallitus on todennut, että vaikka eurooppalaiset turistit vähenevät, kiinalaisten, intialaisten, korealaisten ja japanilaisten matkailijoiden määrä lisääntyy merkittävästi.

Eurooppalaisten matkailijoiden ennustettu kuluvan Thaimaassa on 468 miljardia Bt, joka on prosentin vähemmän kuin vuosi sitten, koska matkailijat sopeuttavat lomabudjettiaan bahtin vahvistuessa kotivaluuttaa vastaan.

Matkailu- ja urheiluministeriön mukaan eurooppalaista matkailijaa vieraili tämän vuoden kahdeksan ensimmäisen kuukauden aikana noin 4.44 miljoonaa, mikä on 1.9 prosenttia vähemmän. Lasku näkyi pääasiassa Venäjän, Saksan, Ruotsin ja Ranskan markkinoilla.

Tämän vuoden sesonki on alalle haastava, sillä maa kohtasi sekä kovenevan bahtin että kiristyvän kilpailun muiden kohteiden tehostaessa matkailun markkinointikampanjoita.

Virallisesti Thaimaa syyttää eurooppalaisten turistien vähentymistä ulkoisista tekijöistä, kuten Brexitistä, kauppasodista, ulkopolitiikasta ja taantumasta ulkomailla. Yhtään syytä ei ole esitetty Thaimaan syyllistymiseen.

Lähde: https://www.nationthailand.com/business/30377310

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/