Tourism Authority keskittyy vuoden 2019 viimeiseen neljännekseen ja houkuttelee lisää kiinalaisia ​​turisteja.

Matkailu- ja urheiluministeriö ja Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) keskustelivat matkailun edistämisestä vuoden 2019 viimeisellä neljänneksellä tavoitteenaan houkutella lisää kiinalaisia ​​turisteja Thaimaahan ministeri Pipat Ratchakitprakanin linjausten mukaisesti.

"TAT-virkailijat ovat koordinoineet Meizhou Mazu -temppelin johtajien kanssa Fujianin maakunnassa Kiinassa Mazu-jumalattaren patsaan eli Rubiinijumalattaren tuomiseksi Thaimaahan 14.-19. edistääkseen maiden välisiä suhteita ja lisätäkseen temppelin määrää. kiinalaisista turisteista, jotka haluavat osoittaa kunnioituksensa jumalattarelle paikoissa, joissa patsas on esillä”, ministeri sanoi.

Paikat, joissa Mazu-jumalattar on esillä Thaimaassa, ovat Quanzhou Jinjiang Association (Thaimaa), Lim Clansmen Association of Thailand ja Yaowarat, Chinatown.

"Mazu-jumalattaren kulttuuri on yli 1,000 vuotta vanha", ministeri selitti. "Tämä projekti toimii myös kulttuurisena linkkinä Kiinan One Belt One Road -strategiaan."

Lähde: https://www.nationthailand.com/news/30377113

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/