Erikoistutkintaministeriö juhlii 17-vuotisjuhliaan korruptiota vastaan

Department of Special Investigation (DSI) on saanut päätökseen 2,947 17 tapauksen tutkinnan 157 toimintavuotensa aikana, ja XNUMX tapausta on edelleen vireillä.

DSI:n johtaja Paisit Wongmuang sanoi torstaina, DSI:n 17-vuotispäivänä, että osasto on tutkinut monenlaisia ​​tapauksia.

Esimerkiksi tuomioistuin määräsi äskettäin takavarikoimaan 93 rain maata, joka oli loukattu Sirinartin kansallispuistossa Phuketissa.

Pol Col Paisit sanoi, että DSI onnistui estämään maankaappauksen, joka olisi maksanut valtiolle 800 miljoonaa bahtia.

DSI:n pääjohtaja esitti kommentit DSI:n perustamisen 17-vuotispäivän kunniaksi torstaina järjestetyssä seremoniassa, jolloin 1,000 virkamiestä vannoi olla osallistumatta korruptioon.

Pol Col Paisit sanoi, että DSI on toteuttanut toimenpiteitä sisäisen hallintonsa ja työvoimansa tehostamiseksi. "Toimenpiteet ovat todiste DSI:n sitoutumisesta tekemään muutoksia kykyjensä lisäämiseksi, jotta se pysyy ajantasaisena", hän sanoi.

Hän sanoi, että DSI käsittelee pääasiassa neljää oikeusjuttua.

Katso lisätietoja Bangkok Postin alkuperäisestä artikkelista alla.

https://www.bangkokpost.com/thailand/general/1764559/dsi-hails-investigative-prowess

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/