Amerikkalaiset ja japanilaiset voivat nyt saada hoitoa jopa 90 päivää ilman viisumia Thaimaassa

BANGKOK (NNT) – Kansainvälisen terveyskeskuksen ohjauskomitea on hyväksynyt ehdotuksen, että Yhdysvallat ja Japani sisällytettäisiin niiden maiden joukkoon, joista tulevat potilaat voivat saada sairaanhoitoa Thaimaassa 90 päivän ajan ilman viisumia.

Thaimaan kansainvälisen terveyskeskuksen eli Medical Hubin johtokomitean kokous, jonka puheenjohtajana toimi varapääministeri/kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul ja johon osallistui matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitparkarn, hyväksyi periaatteessa Yhdysvaltojen ja Japanin liittämisen mukaan. 90 päivän sairaanhoidon viisumivapausohjelmassa. Molempien maiden sisällyttäminen järjestelmään tekee yhteensä 13 maasta, mukaan lukien Persianlahden yhteistyöneuvoston maat, Kambodža, Laos, Myanmar, Vietnam ja Kiina.

Anutin vahvisti tänään, että hallitus keskittyy innovaatioiden ja lääketieteellisen huippuosaamisen edistämiseen sekä terveyteen liittyvään matkailuun taloudellisen arvon lisäämiseksi. Thaimaassa tehtiin viime vuonna yli 3.4 miljoonaa terveyteen liittyvää käyntiä, mikä tuotti yli 28 miljardia bahtia. Thaimaa, jolla on 68 kansainvälisesti tunnustettua terveyspalveluyksikköä, eniten ASEANissa, suunnittelee tekevänsä maasta maailman lääketieteellisen keskuksen vuonna 2020.

Lähde: Thaimaan kansallinen uutistoimisto

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/