Roskamies menetti jalkansa hirvittävässä auto-onnettomuudessa Pattayalla

Mies menetti jalkansa, kun auto törmäsi roska-autoon Bang Lamungissa

Bang Lamung -
Paikallinen roskamies menetti jalkansa, kun auto törmäsi hänen roska-autoonsa Bang Lamungissa tänä aamuna.

Nongpruen poliisin majuri Teetat Tarunjan sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 5 Pattanakarn Roadilla Nongpruessa.

Poliisi, The Pattaya News ja pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen roska-auton tieltä.

Läheltä löytyi 36-vuotias herra Tanong Sangthong, joka oli saanut vakavia vammoja. Hänen vasen jalkansa löydettiin roska-auton alta amputoituna onnettomuuden aikana. Hänet kiidätettiin paikalliseen sairaalaan, mutta hänen odotetaan toipuvan, ja hän oli tajuissaan ja suhteellisen rauhallinen tapahtuman aikana.

Läheltä löytyi vaurioitunut auto. Kuljettaja, 29-vuotias rouva Penphon Pratee odotti poliisia tapahtumapaikalla.

Roska-auton kuljettaja, 42-vuotias mies Manot Thongkam sanoi, että hän vei roskia roskakorissa kuorma-autoon onnettomuuden aikaan. Mr. Tanong oli kuorma-auton perässä ja sijoitti roskia, kun kolari tapahtui.

Toiselta kaistalta tullut henkilöauto oli törmännyt rekan takaosaan luisuttuaan hallinnasta. Herra Tanong oli liian myöhäistä pakenemaan itseään törmäyksestä.

Poliisi jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten. Auton kuljettajan lausuntoa ei annettu tiedotusvälineille ja poliisi pidätti hänet mahdollisia oikeustoimia varten.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/