Pakettiauton kuljettaja loukkaantui törmättyään sähköpylvääseen Pattayalla

Pattaya -
Pakettiauton kuljettaja loukkaantui törmättyään sähköpylvääseen Pattayalla varhain tänä aamuna.

Kapteeni Nakarat Nonsrilart Pattayan kaupungin poliisista sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 1 aamulla lähellä Rubber Land -matkailukohdetta Sukhumwit Roadilla.

Poliisi ja Sawang Boriboon Thammasathanin pelastustyöntekijät saapuivat paikalle ja havaitsivat, että vaurioitunut lava-auto törmäsi porttiin törmättyään pylvääseen.

Kuljettaja 55-vuotias Boonchorb Puangpan oli saanut vain lieviä vammoja. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan.

Silminnäkijöiden mukaan onnettomuushetkellä satoi runsaasti. Pakettiauton väitettiin ajaneen suurella nopeudella ennen kuin törmäsi sähköpylvääseen.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/