Väitetty päihtynyt baht-bussin kuljettaja löydettiin pyörtyneenä tiellä Pattayasta

Pattaya-

Pattayan lainvalvontaviranomaiset ilmoittivat viikonloppuna, että he vastasivat bahtibussin puheluun, joka oli pysäköity keskellä tietä Family Martin eteen Pohjois-Pattayassa.

He havaitsivat, että kuljettaja, jonka nimeä he eivät kertoneet, menehtyi ilmeisesti päihtymyksen vuoksi. Heidän havaitsemaansa ajoneuvossa oli voimakas alkoholin haju.

Lisäksi näytti siltä, ​​että ajoneuvossa oli vaurioita edessä, jotka vaikuttivat viime aikoina. Poliisi uskoo, että ajoneuvo oli törmännyt johonkin tai toiseen ajoneuvoon ennen kuin kuljettaja pysäköi keskelle tietä ja sammui.

Poliisi ilmoitti tutkivansa tapausta ja miehelle kohdistuu oikeudellisia seurauksia.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/